Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dum na splatky

Od: robroj35 odpovědí: 8 změna:

dobry vecer prodavam dum na splatky a nevim kde na internetu najdu smlouvu o budouci smlouve
co by mi vyhovovala .kupujici jsi predem nejakou smlouvu uz vytisknul a ukazal mi ji a me se zda nevyhovujici.
ja chci aby vni bylo ze pokud nezaplati radne 10 mesice 7000kc tak do 30 dnu se musi odstehovat a penize ktere mi posilal jsi
necham ve forme najmu poradte mi prosim jestli to takhle jde dekuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Kontaktuj právníka a nech si smlouvu ´postavit´ na přesné podmínky, se ´zárukou´ právníka za správnost - jde o dost peněz, ne pár drobných (které tě v konečném důsledku bude stát ten právník)...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, dovedu pochopit, že sehnat kupce na barák může být problém. Ale prodávat dům na splátky je asi značné riziko. Budete tu cenu dostávat po částech a značně dlouho. Tedy v tom ideálním případě. Nechci ani domýšlet, že Vám kupec přestane platit, přijde exekutor a budou třeba i nutné opravy domu. Mohou z toho být jen nepříjemnosti. Smlouvu můžete mít třeba zlatou, ale v případě problému se budete tahat a soudit (a zase čas a peníze). Nechci Vás strašit, ale ještě si to dobře rozmyslete. Zdravím!

rv*
hodnocení

0x

Na splátky neprodávejte. Ať si zájemce sežene hypotéku (a pokud na ní nedosáhne, už to něco naznačuje o jeho schopnosti splácet)

tom856
hodnocení

0x

V tomhle pripade nechat smlouvu udelat pravnikem!

kutka
hodnocení

0x

Dobrý večer.

Nedá mi to a musím reagovat.

Co to o člověku říká?Nic.

Nedosáhne na hypotéku a chtěl by bydlet ve svém.

Já sama budu mít dům na splátky.Nechci platit za státní byt měsíčně a nic z toho v životě nemít.Takhle si může pořídit dům i člověk,který na hypotéku nedosáhne.Stěhovat se budeme čtyři a z toho tři dáme nájem dohromady.Je to snad nemožné?

Omlouvám se,ale strašně mi vadí,když se do jednoho pytle házejí lidé,co nemají majetek a nebo mají záznam v registru,nebo mají menší plat a potom do jiného lidé,kteří vlastně můžou vše.

Když by někdo chtěl dům na splátky a je tady ta možnost,myslíte si,že do toho jde s úmyslem neplatit?

Stejně tak bych se mohla bát já,že mě majitel podvede a za pět let nebudu mít ani bydlení.Já osobně si zaplatím právníka,je to jistota.

Kutka

Vy nemáte co ztratit, ale ten věřitel musí být v dnešní době velký naiva!:))

maresnik

dobry vecer prosim vas muzete mi poradit rod dum naspatky dekuji

sebod*

kutka. Musím s Vámi souhlasit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]