Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dovedu pochopit, že sehnat kupce na barák může být problém. Ale prodávat dům na splátky je asi značné riziko. Budete tu cenu dostávat po částech a značně dlouho. Tedy v tom ideálním případě. Nechci ani domýšlet, že Vám kupec přestane platit, přijde exekutor a budou třeba i nutné opravy domu. Mohou z toho být jen nepříjemnosti. Smlouvu můžete mít třeba zlatou, ale v případě problému se budete tahat a soudit (a zase čas a peníze). Nechci Vás strašit, ale ještě si to dobře rozmyslete. Zdravím!
Dobrý večer.
Nedá mi to a musím reagovat.
Co to o člověku říká?Nic.
Nedosáhne na hypotéku a chtěl by bydlet ve svém.
Já sama budu mít dům na splátky.Nechci platit za státní byt měsíčně a nic z toho v životě nemít.Takhle si může pořídit dům i člověk,který na hypotéku nedosáhne.Stěhovat se budeme čtyři a z toho tři dáme nájem dohromady.Je to snad nemožné?
Omlouvám se,ale strašně mi vadí,když se do jednoho pytle házejí lidé,co nemají majetek a nebo mají záznam v registru,nebo mají menší plat a potom do jiného lidé,kteří vlastně můžou vše.
Když by někdo chtěl dům na splátky a je tady ta možnost,myslíte si,že do toho jde s úmyslem neplatit?
Stejně tak bych se mohla bát já,že mě majitel podvede a za pět let nebudu mít ani bydlení.Já osobně si zaplatím právníka,je to jistota.
Kutka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.