Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sprchový nebo masážní box

Od: karolik* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chtěl bych poradit s výběrem sprchového koutu. Mám pár bodů, které potřebuji u výběru zohlednit.

1. Sprchový kout velikost 80 x 80 - z důvodů málého prostoru

2. Nechci čiré přední sklo

3. Pokud možno světlejší barvy, určitě bych nerad černé zadní skla

4. Horní kryt - nechci, aby mi pára šla hned do prostoru

To je snad vše :)

Děkuji za rada. K

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Byl jste už v prodejně? Dal jste řeč s prodavačem, který má katalogy a možnost objednání zboží? *nevi*nedávno jsem se zastavila v prodejně koupelen Siko, Jiko nevím která to je, ale potřebovala jsem pípu na vodovodní kohoutek, a koukala jsem co všechno je nového od té doby, co jsem tam nebyla snad rok. Je potřeba se zvednout od počítače a kouknout v reálu. ;)

karolik*
hodnocení

Samozřejmě box může být i masážní, ale zase cím méně funkcí, tím méně možností poruch :) takže nechci parní box ...

olaf71*
hodnocení

0x

a kolik do něj chcete investovat? když vidím boxy kolem 20 tisíc, tak mám pocit že se za chvíli rozpadne. navíc, já osobně jsem se do žádného na výšku pořádně nevešel (195cm)

karolik*
hodnocení

No to doufám, že se nerozpadne, protože s vyšší častkou jsem určitě nepočítal... Snad se tam vejdu 190cm :) Spíš mi jde o ty výše zmíněné požadavky..

chiquillo*
hodnocení

0x

už třikrát jsem montoval tento sprchový box od Roltechniku a za mě spokojenost a zákazníků též. roltechnik.cz/...

karolik*
hodnocení

vypadá celkem dobře, ale nemá horní kryt :( něco s horním krytem byste nevěděl?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]