Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych poradit s výběrem sprchového koutu. Mám pár bodů, které potřebuji u výběru zohlednit.
1. Sprchový kout velikost 80 x 80 - z důvodů málého prostoru
2. Nechci čiré přední sklo
3. Pokud možno světlejší barvy, určitě bych nerad černé zadní skla
4. Horní kryt - nechci, aby mi pára šla hned do prostoru
To je snad vše
Děkuji za rada. K
Byl jste už v prodejně? Dal jste řeč s prodavačem, který má katalogy a možnost objednání zboží? nedávno jsem se zastavila v prodejně koupelen Siko, Jiko nevím která to je, ale potřebovala jsem pípu na vodovodní kohoutek, a koukala jsem co všechno je nového od té doby, co jsem tam nebyla snad rok. Je potřeba se zvednout od počítače a kouknout v reálu.
a kolik do něj chcete investovat? když vidím boxy kolem 20 tisíc, tak mám pocit že se za chvíli rozpadne. navíc, já osobně jsem se do žádného na výšku pořádně nevešel (195cm)
už třikrát jsem montoval tento sprchový box od Roltechniku a za mě spokojenost a zákazníků též. roltechnik.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.