Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Miniatura hradu na zahradě

Od: porykat odpovědí: 11 změna:

dobrý den, poradili by jste mi, jak postavit na zahradě miniaturu hradu? Z betonu? Dříve to bylo hodně vidět na železničních stanicích i na zahrádách, ale už to moc není. Děkuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jeďte se podívat do parku BOHEMINIA, u Mariánských Lázní. Je to krásná inspirace. Přikládám malou ukázku.

Miniatura hradu na zahradě

Ještě jeden rozestavěný, měl by to být Bezděz.

Miniatura hradu na zahradě #2

hoummy*
hodnocení

0x

Cihly, malta, dřevo, omítka, voda :D, nátěr ... a je to :D

joudic*

presne tak, ale malinke cihly, vyrobene specialni sablonou ze sadry atd jine odolnejsi hmoty a pak hrad postavit :)

jabraka*
hodnocení

0x

Měli jsme souseda,který kromě trpaslíků vyráběl i Karlštejny ze sádry.Jinak se u nás pořádají Hrnčířské Trhy,kde se různé takové stavby v keramice dají koupit.Ovšem nejsou levné.

JABRAKA

pt®
hodnocení

0x

Tak tady máte jeden návod - mimibazar.cz/...

Miniatura hradu na zahradě #3
donpedro12

Mně to přijde dost slabý,viděl jsem více modelů a lépe provedených,tím nechci snižovat snahu autora.Sám se chystám cca příští rok postavit model hradu na dvoře tak můžeme pak porovnat.Jeden jsem už stavěl z kamínků a dřeva:)

macek7411*
hodnocení

0x

Tento je trochu větší, ale stál by za to.

Miniatura hradu na zahradě #4
trtr

Zdravím, co tenhle, ale otázka je již stará: blanensky.denik.cz/...

janekk
hodnocení

0x
Zdravim staci beton par desek a barva.Postavil jsem 2 male hrady s jezirkem tak doufam ze se budou líbit.
doplněno 20.07.17 18:48: Dodavam fotky
Miniatura hradu na zahradě #5
Miniatura hradu na zahradě #6
Miniatura hradu na zahradě #7

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]