Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Potřebovala bych poradit jaký si koupit malý přenosný elektrický spotřebič na vytopení (přitopení) místnosti velikosti 3 x 2,5 metru. Děkuji.
Do takové místnosti Vám v pohodě stačí nějaký malý teplovzdušný vent/.... V každém větším marketu jich budou mít na výběr několik. Při jejich ceně, se asi nevyplatí objednávat ho pomocí internetu.
doplněno 02.01.13 17:57:Oprava odkazu. teplovzdušný vent/...
Roky jsem na přitápění používala podobný přímotop : www.mall.cz/elektricke-konvektory/elegant-ch-2000-b. A skutečně byl na 100% vyhovující. Lze ho přemísťovat i z místnosti do místnosti - v případě nedostatku místa i namontovat na stěnu.
doplněno 02.01.13 18:20:Je také důležité, jakou máte sazbu elektřiny. Ale pokud nemáte jinou možnost, tak asi nebude ani jiné řešení. Nahoře uvedený Sencor je také bezva - už proto, že má asi 3 stupně příkonu. Já jsem měla ještě pro rychlejší vyhřání zabudovaný ventilátor. Bylo to sice trochu hlučnější, ale to bylo na krátkodobé zapnutí. Výhodou je, že nemusí být zvláštní zapojení - stačí běžná zásuvka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.