Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký nátěr na betonovu podlahu ve sklepě

Od: kejmilos® odpovědí: 4 změna:

Zdravím,tož prosím o první radu v tomto roce...*afro*

Jaký nátěr mám použít na betonovou podlahu ve sklepě domu?Podlaha je suchá,prašná ale samo přirozeně bude přes beton prosakovat nějaka ta minimální zemní vlhkost.Podlaha je zároveň i základni deskou domu.Na tuto podlahu chci potom položit koberec.díky moc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

drejdl*
hodnocení

0x

Položil bych dlažbu. Výprodejová nebo lehce mimotolerantní je dokonce levnější než koberec a je trvanlivější než každý nátěr (a hezčí taky).

hodnocení

Díky ,ale místnost bude sloužit jako posilovna,tudíž dlažba by nebyla pro mě vhodná...:)

Leda udělat dlažbu a nato koberec,ale zas by ty bylo zbytečne...*nevi*

NÁTĚR NA BETON IZOBAN MÁM HO V GARÁŽI A NENÍ PROBLÉM JEDNOU ZA 2 ROKY PŘETŘIT DRŽÍ DOBŘE nejlevnejsi-barvy-laky.cz/...

radim*
hodnocení

0x

I když je beton suchý, vidím nátěr jako dobrou izolaci proti pronikání vlhkosti bledě. Nátěr to vylepší, ale úplně neodstraní. Použil bych na beton položenou mezerou provětrávanou dřevěnou nebo laminátovou falešnou podlahu a teprve na ni položil koberec. Stejně koberec přímo na betonu by byl asi příliš tvrdý na doskoky a běhání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma izoban

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]