Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zasypání a přemostění žumpy

Od: ami* odpovědí: 4 změna:

Prosím o radu. Existuje firma, která by provedla přemostění žumpy, zároveń vyčerpání a zasypání? Délka roury asi 2 m. Kolik by taková práce asi stála. Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

"Vaše hov..,naše starost" jsem viděl napsáno na jednom hov..cucu. oslovte nějakou takovou firmu a ta bude mít z toho i radost.

udělal bych si to sám. žumpu vyčerpat, naplnit vodou, znovu vyčerpat, přepojit vstup a výstup a už to jede. také mě to čeká :-D

Nic nezasypávejte.Do žumpy svedete okapy z domu a máta vodu na zálévání zahrady.Toto mám již 15 let a znamená to úsporu za veřejnou vodu.

hodnocení

0x
To Vam udela kazdy ukrajinec za par Kc.Je to naprosta prkotina..

jackr*
hodnocení

0x

My to u babči vyčerpali naší starou kalovkou (kterou sme to dříve čerpali když se ještě jímka používala) a zasipala se asi tak za rok a půl. Sem tam se do ní hodil písek kde co se bouralo a TD. A Každý rok se o propadne o něco tak se do toho vždycky něco přihodí. A já nad tím čistím sekačku. Protože pak to nemusím zametat. :D držím palce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]