Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Uzení klobás

Od: ivi® odpovědí: 6 změna:
Při uzení klobás z divočáka,se mi při některé várce objeví ve středu klobásy nazelenalý
kolečko.Neví někdo čím to může bít.
Děkuji

 

 

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

paja*
hodnocení

2x

A nemůže to být česnek?V reakci se solí zezelená.

ivi®
hodnocení

Dík za odpověd.Dáváme skoro pokaždý stejné množstvý česneku a zatím se to stalo jednou.
Vkaždým kusu bylo to kolečko uprostřed,na chuti se to neobjevilo akorát to je nevzhledné

Je to stopro. česnek.

ivi®
hodnocení

Díky,kolik mám dát česneku /asi na 10 kg / aby k tomu nedocházelo . dík
paja*

To není v množství ,ale spíše v míchání.

kejki3

Spíš došlo k zezelenání vlivem bakterií, buď teplo při nakládání, nebo po uzení.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]