Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava keramického umyvadla

Od: weka* odpovědí: 6 změna:

zajímalo by mě, jestli je nějaký přípravek na keramická umyvadla, který umí zykrýt poškození,odchlípnutí keramiky...

mám v umyvadle pár nevzhledných ďubek a jemnou prasklinu...

dík za tip a radu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Oprýsknutou glazuru (a její vady - "ďupky") je možné nahradit/opravit např. tímto - praktikloziska.cz/... (nebo jakýmkoli jiným průzračným, případně bílým, epoxidem), jemné praskliny jsou ale neopravitelné (resp. oprava by byla dražší, než nové umyvadlo)...

hodnocení

0x

Kolik stojí přípravky na opravu? A zůstane to stále starým klunkrem, který se špatně udržuje čistý. Kolik stojí nové umývadlo, zvláště pak, když najdete prodej v akci? ;)

hodnocení

0x
Nove bezne umyvadlo standardni velikosti stoji od 400Kc..Opravdu se chcete patlat s opravou?
weka*
hodnocení

umyvadla mám zapuštěná ve zděném prostoru...takže tak...

hledat vhodné umyvadlo takového tvaru a velikosti by bylo taky dost namáhavé...

dost pracné...

Pak tomu rozumim...naplno se projevila „vyhoda” vestaveneho umyvadla. Dnes to jiz nastesti neni tak velka moda a da se to vyresit lepe a elegantneji...nasledne lze pak i lepe opravovat ci vymenit.

martinkonig
hodnocení

0x

Speciální tmel na opravu sanitární keramiky lze zakoupit na: picobello-shop.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]