Nejste přihlášen/a.
Má prosím Vás někdo zkušenost kolik tento robot zvládne max. mouky na výrobu třeba knedlíků,v tom jejich návodě se moc nevyznám .Mám na mysli samostatné mouky bez přísad.Nerada bych si tento robot nějak poškodila či spálila.Děkuji všem za jejich zkušenosti
Dobrý den
nemám přímo váš typ robota ,ale Kenwood KMC 560,nicméně oba mají shodně 5l nádobu na těsto.Po ročním užívání si troufnu říct,že z 1-1,5 kg čisté mouky bez přísad robot zvládne udělat bez problémů knedlíky či těsto.
Značka Kenwood, je, nebo alespoň byla, králem mezi všemi značkami robotů. Takže by se nic nemělo stát. Před třiceti lety jsem si ho koupila ve Švýcarsku, ale pak jsem ho půjčila a už nikdy se s ním nesetkala. Na nový už jsem neměla, tenkrát to byl nejdražší robot na trhu a tak jsem si koupila pro mne dostupnou Rowentu. Tu mám sice dodnes, ale nikdy se nevyrovnala Kenwoodu, ze kterého mi zbyly jenom dvě mísy. Pokaždé, když je vezmu do ruky, tak "brečím"...
Nevím,zda mi přísluší volit krále robotů,ale jsem z oboru a dlouho jsem vybírala jaký robot koupit,když Eta mi dosloužila bylo s ní dost reklamací a málo zvládla(strouhanka k nepoužití...) Na základě recenzí a diskusí jsem zvolila právě tuto značku.Jsem maximálně spokojená.Je sice drahý,ale myslím,doufám ,že se vyplatí koupit jednou kvalitu než 10x plastový,kde se vše za chvilku oláme a oběhá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.