Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Asfalt na podlaze

Od: petr444* odpovědí: 9 změna:

mám dotaz rozebírám staré parkety a nechce se mi nějak pečlivě čisti ten asfalt kterým byly přilepeny chtěl bych poradit nějkaou vhodnou penetraci a následně nějakou vhodnou stěrku nerovnosti jsou cca max. 10 mm

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Důležité je také,co na to přijde.

JB

petr444*
hodnocení

starlon a plovoučka

jabraka*
hodnocení

0x

Parkety byly určitě přilepeny na beton dokonale srovnaný.Pokud tam zůstalypolštáře asfaltu,tak vezmi teplovzdušnou pistoli a asfalt roztavený tepllem seškrábni širokou špachtlí.Pak už mírné nerovnosti vadit nebudou,ty srovná ten mirelon,či podobná hmota.

JABRAKA

petr444*
hodnocení

ano tomudle tomu jsem se chtěl vyhnout :) jinačí metoda není?

Před pár týdny jsem dělal to samé, normálně jsem to celý zalil samonivelační stěrkou a je to v pohodě. Jenom musíš nejdřív asfalt natřít nějakým adhezním můstkem, jinak ti stěrka nebude držet.

petr444*
hodnocení

Ok a jaký jsi použil ten můstek

soudal.cz/...

to byl jedinej co u nás ve stavebninách měli, ale drží to jak čert :)

petr444*
27.12.12 17:48
hodnocení

díky:)

petr444*
hodnocení

stěrka může být klasická nebo polimercementová?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]