Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Chci si koupit KRBOVÁ KAMNA na peletky! Budu s nimi vytápět asi 90 metrů krychlových při nezatepleném objektu,ale mám PLASTOVÁ OKNA!Jaká je asi spotřeba když nám stačí v bytě 20 stupňů? A též nemůžu dohledat kde zakoupit PELETKY v okolí KOLÍNA,PEČEK,SADSKÉ NYMBURKA! Víte někdo o nějaké prodejně? Díky!
Nedávno jsem si povídala se sousedem, který má tentýž byt jako já cca 50m čtverečních. Právě nesl pytlík s peletkami. Říkal, že má dobrého prodejce, ten pytlík za 25 kč spálí za den. Že za loňskou sezónu protopil 4.500 kč. Což je neuvěřitelné! Já za plyn v minulém roce jsem zaplatila 13.800. Je pravdou, že mám kromě dvou plynových kamen pod oknem i karmu na teplou vodu, ale i tak, je to rozdíl. Ale jsem z Ostravy, tak vám neporadím. Ale krbová kamna jsou dobrým rozhodnutím.
Ten soused jezdí do práce kolem prodejce, tak si vezme tolik, kolik potřebuje a neskladuje nic. Fajne, že?
Já odebíram od Levnepeletky.cz a jsem spokojen, řešil jsem podobný problem, chtěl jsem mít komfort jako u plynu, ale nechtěl jsem za ten komfort tolik platit, dřevěné pelety na topení mi ten problem vyřešily
Podrobnější popis, jak se pelety na topení dělí a tak dál naleznete zde www.levnepeletky./...
Jen jsou z Plzeňského kraje, tak nevím, jak s dopravou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.