Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Varná deska Baumatic

Od: profa* odpovědí: 6 změna:

Na Štědrý den před smažením kapra se nám při zapnutí indukční desky u všech tlačítek objevilsymbol L a nic nefunguje.

Ten asi po 5 vteřinách zhasnul a deska je nefunkční. Při novém stisku hl. tlačítka se vše opakuje. Nevíte co s tím?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zavolejte na bezplatnou servisní linku, tam vám poradí: 800 185 263

petrd
hodnocení

0x

mám podobnou zkušenost .bohužel baumatic je drahý šrot

shakul
hodnocení

0x

Dobrý den, opsal jsem Vám část návodu ze stránek www.cesky-navod.cz
cesky-navod.cz/...

" zrušení bezpečnostní pojistky (na displeji svítí "L")
Po zapnutí se musí bezpečnostní pojistka deaktivovavat. Je důležité součastně tlačit ( + ) pro ovládání přední pravé varné zóny a tlačítko ( - ) Při správné deaktivaci pojistky se po opětovném zapnutí pomocí tlačítek ON/OFF na display zobrazí "0"
U modelu BF15 deaktivaci provedete současným stisknutím ( + ) a ( - ) a poté ještě jednou ( - )

profa*
hodnocení

Děkuji za rady. Tato závada je už odstraněna. Bohužel mám další, kterou řeší výrobce : Díky chybně uvedené vzduchové (větrací) mezeře pod deskou v návodu se mi "odpálila" pravá přední plotna. Musím ovšem poněkud přemontovat kuchyň (je nová!). Ještě jednou díky, Profa

shakul

Když jsem si přečetl Váš nový problém, vzpomněl jsem si na kamaráda, ktrému přišli domu namontovat do linky také indukční desku. Technik tehdy odšrouboval všechny plechy zespodu té desky s tím, že by se neuchladila a s odůvodněním, že zespoda prsty k desce stejně nikdo nebude strkat ... Tak teď vidím že věděli oč jde a že díky tomu snad slouží bez poruch 3 roky. (výrobce jeho desky bohužel v tuto chvilku nevím. Ale dotaz na Vaše přemontování kuchyně: nevyřešilo by se chlazení třeba ventilátorkem?

profa*
hodnocení

Ano, je to tak. Každá ze 4 varných jednotek má svůj vlastní ventilátorek. Ten však potřebuje dostatečný prostor (pod sebou), aby chlazení bylo účinné. Museli jsme snížit uložení trouby a tak vznikl onen prostor pod deskou. Teď už čekám jen na nový díl. I tak děkuji za zájem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]