Nejste přihlášen/a.
mám velkou plochou střechu 10x14 metrů a chci mezi prostor strop střecha(kde je od 20-60cm)vzduchová mezera, nastříkat foukanou izloaci...
poraďte mi nějakou přijatelnou finanční variantu...
prý lze i nafoukat pro začátek menší množství a po čase nechat dofoukat další vrstvu...je to alespoň takto lepší pro peněženku...
poraďte...díky za každou radu, zkušenost...
hledal jsem v jiných diskuzích, které tady byly , ale moc jsem se toho tam nedozvěděl...?!
Nejdřív trochu a pak zbytek, to byste platil službu dvakrát. Navíc ani nevím, jestli to jde, jestli by na to přistoupili. Protože to se udělá jen sem tam škvíra (oddělá se prkno z podlahy na půdě) a tou škvírou se hadicí zafoukají ty chuchvalce, nebo jak to nazvat, do meziprostoru.
Já bych to rozhodně udělal hned celé.
Urcite bych necekal. Penize vlozene do foukane izolace se brzy vrati, nevidim duvod proc to delat nadvakrat. Jednou a poradne.
doplněno 24.12.12 00:01:Mrkni na foukanou izolaci TEMPELAN. enroll.cz/...
tady jsem si počítal cenu a přijde mi to jako rozumná varianta...chtěl bych ale porovnat ceny s více firem...
při zadání 20cm vrstvy je cena za metr čtvereční 242kč a na metr krychlový to je 1210 tzn celková cena s dph je 38 600+-
mám střechu 10x14m +-..počítám že někde budou trámy apod takže by celkový objem mohl být i menší...
záleží jak má být vrstva vysoká no stačí 20cm?
foukaná izolace je ale do nepřístupných dutin asi nejlepší ne?do nepřístupného krovu se těžko nastříká pěna!
mám tam jen 60cm a svažitostí ještě méně cm!
tak jsem narazil na firmu, která dělá foukanou izolaci magmarelax...
MÁTE S TÍM NĚKDO zkušenosti?
je to prý lepší jak cimatizer plus...má lepší vlastnosti a garanci nějakých 30let ale cena za kubík je 2500
tak si to na tu svou plochu ani neumím představit...
Já mám zafoukáno magmarelaxem. Dělala to firma IP Polná. Plocha 45m2, výška 30cm, celkem tedy cca 13,5m3. Celková cena se vším všudy 29150 Kč (vč. DPH tenkrát ještě 9%).
Samotná práce firmy naprosto OK. Přijeli tři borci, jeden na půdě foukal, dva dole na autě obsluhovali mašinu, trvalo to tuším do dvou hodin.
2160kč za metr krychlový dát nemůžu...to bych přišel o řádný balík peněz...potřebuji totiž zafoukat 140m čtverečních
v tom případě climatizer plus mě vyjde na 1200kč na metr krychlový úspora řádná a vlastnosti srovnatelné...
Mám už víc než 10 let zafoukané mezistropy Climatizerem Plus a neměnil bych. Náklady se v úspoře za topení vrátily za cca 3 roky a o pohodě v bytě - rovnoměrnější teplo, žádný hluk atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.