Nejste přihlášen/a.
Poradíte mi někdo prosím jak mám naladit 3D TV LG. mÁM SATELIT ale chce to pořád nějaký modul CI ale nevím co toje.
Ten Tvůj dotaz je moc "rozkecanej". Příště napiš jenom NEJDE MI TO. Třeba někdo vyčuchá jaký máš typ TV, případně zda má SAT tuner, či zda je Satelit zvlášť a co vlastně chceš. A k příjmu Skylinku je potřeba karta, nebo taky ne. Vše záleží co člověk vlastně chce, nebo jak si poradí a především co si přečte. Na dotaz "CI modul" v Google je spousta odpovědí. Chce to nebýt línej.
Máte satelit jakože parabolu připojenou přímo do TV nebo satelit jako přijímač?
Pokud to první, tak platí co napsal Olaf71. Pokud máte přijímač zvlášť, tak přepněte TV na vstup do kterého máte připojený satelit. Scart (AV), HDMI ... Obvykle je to na ovladači tlač. Source příp. Input. Pak samozřejmě je potřeba mít v příjmači funkční kartu. Skylink(Cslink) případně od jiného poskytovatele.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.