Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení TV LG

Od: pajazrajja* odpovědí: 4 změna:

Poradíte mi někdo prosím jak mám naladit 3D TV LG. mÁM SATELIT ale chce to pořád nějaký modul CI ale nevím co toje.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirbar*
hodnocení

2x

Ten Tvůj dotaz je moc "rozkecanej". Příště napiš jenom NEJDE MI TO. Třeba někdo vyčuchá jaký máš typ TV, případně zda má SAT tuner, či zda je Satelit zvlášť a co vlastně chceš. A k příjmu Skylinku je potřeba karta, nebo taky ne. Vše záleží co člověk vlastně chce, nebo jak si poradí a především co si přečte. Na dotaz "CI modul" v Google je spousta odpovědí. Chce to nebýt línej.

olaf71*
hodnocení

0x

pokud televize nemá vestavěný CI modul (dekoder karet podle toho, jakou kartu budete používat), pak je potřeba dokoupit. samozřejmě i kartu. např. pro Skylink je potřeba CI modul Irdeto plus karta Skylink

hodnocení

0x

Máte satelit jakože parabolu připojenou přímo do TV nebo satelit jako přijímač?

Pokud to první, tak platí co napsal Olaf71. Pokud máte přijímač zvlášť, tak přepněte TV na vstup do kterého máte připojený satelit. Scart (AV), HDMI ... Obvykle je to na ovladači tlač. Source příp. Input. Pak samozřejmě je potřeba mít v příjmači funkční kartu. Skylink(Cslink) případně od jiného poskytovatele.

figurek*
hodnocení

0x

Satelitní televizi sami těžko uvedete do chodu a těžko naladíte. Ladění satelitu není ladění kabelovky, kdy zapojíte kábl a pustíte autoscan.

Proto vám radím z vlastní zkušenosti, zavolejte někoho, kdo věci rozumí, ať vám celou sestavu dá dohromady a zprovozní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]