Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spárování dlaždic

Od: jk82® odpovědí: 2 změna:

zdar rádcové potřebuju poradit s podlahou položil jsem dlaždice rozměr 33,3- 33,3-8mm A , SPÁRU MÁM 6mm jak dlouho mám čekat než to vytvrdne,a jakou mám hloubku spary vyčistit než dám sparovací hmotu dík.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dotaz*
hodnocení

0x

Záleží na tmelu, ale přes noc by to mělo být(cca 20 hod), Pak už to jen do hladka očisti...

hodnocení

0x
Od zadání dotazu do teď uplynulo dost času na to, aby to vytvrdlo...
Záleží i na technologii kladení a na tloušťce lepidla, ideální bylo nechat spáry při kladení čisté, a případně je hned pročistit. Pokud se bude spárovat originální spárovací hmotou, třeba kouknout i návod na použití, i tak stačí tlouštka hmoty 2-4mm. Ovšem ne nad vzduchovou bublinou, je to podlaha a bude namáhaná chůzí, umýváním apod. (jinak je ta spára dost široká - 6mm ) o spárování tu toho bylo popsáno dost, jen hledat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]