Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bruska na vzduch

Od: kubinec® odpovědí: 17 změna:

Prosím vás , nesetkal se někdo z vás kdysi s něčím takovým?

Ze kterého roku může být tato (leštička/bruska)?

Nevím, zda je funkční, ale můj kompresorek ji nerozjede a netroufnu si ji rozebrat.(jestli není třeba zaseklá nebo co má vlastně dělat

Bruska na vzduch

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

další foto

Bruska na vzduch #2
hodnocení

a posl. foto

Bruska na vzduch #3

ok®
hodnocení

A na co to chceš?

to je nějaký předpotopní kousek, co?

to vyhoď, že se ti to chtělo fotit, stejně to nikdy nevyužiješ, jestli to vůbec někdy pojede

hodnocení

potřebuji jen zjistit jestli je funkční, chci to prodat někde na aukci, ale potřebuji něco o tom vědět asi!

tesyk*

koukám, že jsi si pěkně sám se sebou pokecal...

hodnocení

to bylo směrováno na mě?

nepochopil jsem *nevi*

tesyk*

Jasně, přemejšlej o tom.

hodnocení

no schválně, netuším

jestli myslíš to, že tam mám 3x vloženou fotku, tak mi napiš jak vložit více fotek najednou když to na Poradte nejde!

jinak nevím "vo co go" *sok*

tesyk*

Musíš se rozhodnout, pod kterým nickem budeš psát, jestli jako ok, nebo kubinec :D kapišto?

hodnocení

já jsem přece já! KUBINEC *bum*

a OK , jen přispěl s odpovědi

tak nechápu jaké 2 nicky *nevi*

p.s. leda že by (OK) zjistil moje heslo přes wifi (mám ji free), ale to by se mě musel dostat do PC , ale to pochybuji

tesyk*

Kouknou, kubinec, nedělaj z nás vola. Ten modrý proužek u ok a i ten jejich, jasně hovoří, že oba příspěvky jsou z jedné IP adresy...

hodnocení

proboha *modla*

jaký modrý proužek zase a z jaké adresy? (moje příspěvky píšu z mojeho počítače a když jsem u strejdy , tak někdy se připojujeme z jeho PC dálkově na můj PC přes nějaký program, přes který se dostanu do mojeho PC)

tak v tom případě někdo cizí používá moji adresu, protože mi neustále na monitoru vyskakuje vykřičník (koliduje IP adresa)

anebo se někdo napíchnul na můj modem, jeden mám hlavní(u dveří) + jeden v PC(zezadu) a z něj jsou "připojeni" další 4 známí

tesyk*

Tak v tom bude ten zakopanej pes...

hodnocení

0x

klasika vzduchová bruska,pokud jde ze spodu otočit kotoučem rukou tak máš nízký tlak v práci nám běhají na 6 atm,,jinak je zarezlá,jak jde do ní vzduch má příměsi vody a čas udělal své,neboj se jí prostříkat olejem nebo wd čkem ,pěkně tím místem co je připojená hadice,jinak všechny pneu nářadí mají být přimazávány! ,krom stříkacích pistolí*smich*

hodnocení

takže si myslíš, že by tuto brusku měl roztočit i hobby kompresor?

Roztočit by ji měl, ale určitě ji ,,neuživí´´ nějakou delší dobu, protože ta bruska má velkou spotřebu vzduchu.

Co se týče stáří - designem a provedením to odpovídá tak letům 80-90 minulého století

hodnocení

teprve teďka jsem si všiml, že na jednom z kotoučů je toto(viz foto), takže taký "stařeček" :)

a nedalo mi to a rozebral jsem a je tam veliké ozubené kolo a které by mělo pohánět tako menší jakob "šnek" ale i po vystřikání WD tak nelze s tím pohnout, potvora jedna *bum*

Bruska na vzduch #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]