Nejste přihlášen/a.
Prosím o nějakou, nejlépe "babičkovskou" radu, jak si provonět byt. Něco, co bude trvalejší, ne jen stříknout osvěžovač a za půl hodiny je to stejně pryč a navíc se mi příčí, že je to chemické (to samé vonné svíčky). Někdy dám do vody celou skořici, hřebíček, badyán a na mírném ohni nechám probublávat, to je supr, ale zbytečně se v bytě páří a elektrika nebo plyn taky nejsou zadarmo :D. Tak kdyby měl někdo vyzkoušené nějaké přírodní vonění, byla bych ráda. Miluju voňavý byt a cukroví se nedá péct do nekonečna.
My tedy dáváme skořici a hřebíček a podobné voňavé koření do aromalampy s vodou. Ale asi bych se neodříkal i podobných vůní v lahvičkách. Esenciální oleje, ty jsou taky přírodní. Příliš páry z aromalamp nejde a čajová svíčka hřeje skoro pět hodin za necelé dvě koruny.
Mám zaručený a obyčejný tip.A že jsem toho vyzkoušela dost než jsem našla to pravé.Vonný olej co se dává do aroma lamp.Ale POZOR na trhu je spousty vyrobců a vůní a každý vonní jinak,některé málo nebo vůbec nebo vonní divně atd...Ale jeden jsem našla že vonní perfektně,dlouho krásně a stále stejně jen ve skleničce na teplém radiátoru.
Takže výrobce Aromis vůně Vánoční překvapení.do skelničky s vodu a postavit na radiátor a máte vystaráno..
Já dávám do tenkostěné skleničky asi 1dcl a asi 5-8 kapek oleje.´Dám do haly na radiátor,provoní se celý dům.Vonní to stále stejně než se decinka vypaří pak zase doplníme.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.