Nejste přihlášen/a.
Dobry den,zajimalo by me ,jestli je dobra volba,celoprosklenych dveri,jestli jsou i takove,ktere dokazi splnit opravdu vybornou tepelnost,jako treba,kdyz jsou drevene dvere vyztuzene polistyrenem a maji nekolik premosteni,kvuli mrazu.?Jde mi o to,ze nemame zatim verandu a tak vchodove dvere drevene jsou vecne ojinene,jestli jsou dvere,ktere by proste rozdil teploty a uvnitr nezaznamenaly.Nejradeji bych celoprosklene,jinak je ve velke hale,tma.pokud mi to sklenene nesplni,tak i tedy jine,jenomze nemuzu najit na internetu ceniky pro supr termo dvere.Je mi jasne,ze u takovych sklenenych dveri,musi byt minimalne trojsklo,ale nebude stejne ojinele,kdyz venku bude zima,uvnitr teplo?Jeste prosim,mozna hloupy dotaz,ale jsou nejake stavebni peny,nebo neco podobneho,s kterymi se muze delat i v zime?Mam na mysli,jestli by slo dat nova futra k novym dverim.,Dekuji moc za odpovedi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.