Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výzdoba pokoje - téma: noty

Od: dinkyjane* odpovědí: 14 změna:

Nemáte někdo nějaký skvělý nápad, jak si vyzdobit pokoj notami? Myslím jako třeba něco vyrobit z not ( nějakou dekoraci), popřípadě bych si chtěla vymalovat pokoj a nakreslit nějaké noty na zeď. Byla bych tedy ráda za nějaké rady =)

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Samolepky jsou opravdu nádherné. Ale kapku finančně náročné. Jestli na to nemáte, namalujte si je. Na balicí papír udělat návrh, vystřihnout a tak si udělat šablonu. Tužkou lehoučce předkreslit na zeď. Hustější barvu, kterou se pokoj maloval, odlít do hrnečku a zabarvit na požadovaný tón a malým školním štětcem namalovat. *placni* Tón který půjde ke koberci i k nábytku. Klidně i v negativu. Na sytou barvu bílou nebo o několik tónů světlejší. A opačně. Bude to paráda!

dinkyjane*
hodnocení

Super, díky :)

A nějakou dekoraci, kterou bych si mohla sama vyrobit?

dinkyjane*
hodnocení

Něco jako tohle.. =)

Výzdoba pokoje - téma: noty
hahanaj*

na to stačí staré noty z antikvariátu a koš na odpadky za 50kč z UH a nalepit ozdobit mašlí a je to

dinkyjane*
hodnocení

To jo, to vím.. Ale chtěla bych ještě i něco jinýho =)

Pozor, ať to s výzdobou notami nepřeženete! "Někdy méně je více." ;) Ať to nemáte jako v blázinci. Na dvou zdích s dotýkajícími se rohy, tedy skoro v koutě dvou zdí. Odhadem: v třetinách obou zdí? A jinak 2 -3 maličkosti a dost! ;) Nechat vyniknout nápadu a ne ho zahlušit množstvím. Se šperky se musí také opatrně. Nemůžete na sabe najednou navěšet všecko, co vás napadne.

doplněno 05.02.13 11:54:

Ty noty z bazaru, jak tady někdo doporučoval, nechat ofotit a při tom zvětšit na maximum. ;)

pt®
hodnocení

2x

Podívejte se do odkazu: mimibazar.cz/...

foto z internetu:

doplněno 05.02.13 13:24:

.

dinkyjane*
hodnocení

Tak to je krásný.. Děkuju :)

pt®

To jsem ráda, že se Vám to líbí. Všimla jste si toho povlečení a látky na závěsech, to jsou také noty. Já koupila před Vánoci látku v Ikea také s motivem not. Koukněte se do odkazu, mám tam foto: poradte.cz/...

dinkyjane*
hodnocení

Všimla jsem si :) Tahle látka je taky hezká :)

hahanaj*
hodnocení

0x

zde máš tolik inspirace, určitě vybereš

google.cz/...

dinkyjane*
hodnocení

Koukala jsem už.. Ale ještě spíš víc bych brala tu dekoraci =))

ladinpraha*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]