Nejste přihlášen/a.
Viděl jsem v TV reklamu na přistýlku RENEW 6 cm jak ji vychvalují.Koupil si ji někdo a popř.zda je opravdu tak dobrá?Opravdu se nevyplatí koupit nové matrace?Děkuji.
Z mého pohledu - opravdu se VYPLATÍ koupit nové matrace...
A - cokoli je extrémně vychvalováno, zejména tehdy, když si na ´to´ nemohu sáhnout, nestojí za nic...
Nemám sice bezprostřední zkušenost s Renew, ale nemusím se nechat napálit každou reklamou ke koupi každé krawiny...
Matrace - vzhledem k tomu, kolik času stráví člověk v posteli,vřele doporučuju koupit až po zralém uvážení a nejlépe osobním vyzkoušení - ne na základě pofidérní masáže ´předváděčkou´...
#líná+pěna Máte na mysli žíněnku z líné pěny? Značek je několik, pod různými názvym, v různých cenových hladinách.
doplněno 20.12.12 07:24: Jestli však máte současnou madraci proleželou, máte v ní vyležený důlek, žíněnka nic nezachrání.
To je to! Koupit novou matraci může být dost problém. Koukněte do archivu
Taky jsem měl problém s madracía vždy jsem koupil nějakou "kvalitní"a za pár 2měsíce proležený. A asi před třemi měsíci jsem s ženou kupoval postel v ikee. a rovnou jsme tam vzali madrace sultán je na ně 25let záruka že se neproleží. A musím říct že zatím bezproblému , ikea.com/...
Zdravím.
Já koupil Renew6 cm právě po "masáži"z tv tady: davlen.cz/...
Položil jsem to na mou straou pružinovku a jsem z toho hotovej. Až budu uvažovat o nové matraci, budu muset dát za kvalitu daleko víc, než co stojí tahle Renew.. takže za mně určitě doporučuji!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.