Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Matrace RENEW 6

Od: jasan® odpovědí: 5 změna:

Viděl jsem v TV reklamu na přistýlku RENEW 6 cm jak ji vychvalují.Koupil si ji někdo a popř.zda je opravdu tak dobrá?Opravdu se nevyplatí koupit nové matrace?Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Z mého pohledu - opravdu se VYPLATÍ koupit nové matrace...

A - cokoli je extrémně vychvalováno, zejména tehdy, když si na ´to´ nemohu sáhnout, nestojí za nic...

Nemám sice bezprostřední zkušenost s Renew, ale nemusím se nechat napálit každou reklamou ke koupi každé krawiny...

Matrace - vzhledem k tomu, kolik času stráví člověk v posteli,vřele doporučuju koupit až po zralém uvážení a nejlépe osobním vyzkoušení - ne na základě pofidérní masáže ´předváděčkou´...

hodnocení

0x

#líná+pěna Máte na mysli žíněnku z líné pěny? Značek je několik, pod různými názvym, v různých cenových hladinách.

doplněno 20.12.12 07:24:

Jestli však máte současnou madraci proleželou, máte v ní vyležený důlek, žíněnka nic nezachrání. ;)

doplněno 20.12.12 16:38:

To je to! Koupit novou matraci může být dost problém. Koukněte do archivu *ee*

kahsa*
hodnocení

0x

nemám stím zkušenost, ale vím co za zboží v tv. nabízej. samej kšunt tvářící se kvalitní a levný. radši si zajděte koupit novou madraci a bude klid.

kahsa*
hodnocení

0x

Taky jsem měl problém s madracía vždy jsem koupil nějakou "kvalitní"a za pár 2měsíce proležený. A asi před třemi měsíci jsem s ženou kupoval postel v ikee. a rovnou jsme tam vzali madrace sultán je na ně 25let záruka že se neproleží. A musím říct že zatím bezproblému , ikea.com/...

aif
hodnocení

0x

Zdravím.

Já koupil Renew6 cm právě po "masáži"z tv tady: davlen.cz/...

Položil jsem to na mou straou pružinovku a jsem z toho hotovej. Až budu uvažovat o nové matraci, budu muset dát za kvalitu daleko víc, než co stojí tahle Renew.. takže za mně určitě doporučuji!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]