Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plovoučka, práce do dvou dnů?

Od: kubinec® odpovědí: 4 změna:

lze pokládat plovoučku tak, že bych si např. teď položil půlku místnosti a zítra pokládat zbytek?

je pravda, že pokud bych to takhle prováděl tak zítra "nedopasuju" ostatní desky?

soused to takhle dělal a druhý den ji už nedopasoval. Prý podlaha pracuje, takže nejlépe v jeden den

musel ji celou demontovat a opět zmontovat*nevi*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kejki3
hodnocení

0x

Přívézt, rozbalit a nechat min. 24hodin aklimatizovat. Tolik zase nepracuje, to by pracovala i položená. Ale sám jsem položil 30m za den včetně neustálého stěhování nábytku, který nebylo možné z místnosti vystěhovat, přičemž bylo nutné nechávat uličky na zaháknutí popruhu (měl jsem jeden) a nejhorší bylo to běhání těmi uličkami, zaháknout, stáhnout, odháknout, přenést... Jen místo kroutícího Mirelonu jsem měl desky, líp se s nimi dělá. Řezání kmitkou, kus pod linkou lepený, pak už jen cvakané. Důležité - nepřehnat dilatační mezery - žádné lišty nejsou přes 2cm.

hodnocení

takže teoreticky se dá místnost dělat např 1 týden?*hi*

jabraka*
hodnocení

0x

Kubo,musíš skončit řadou,nechat ji staženou,my to děláme stahovacími řemeny.Pak druhý den pokračuješ.Pokud jsi to ještě nedělal,asi to za jeden den nezvládneš.

JABRAKA

hodnocení

PODLAHA hotova začal jsem včera kolem 17.30 hod a skončil jsem v cca 22.00, ale to mě chyběla už jen poslední řada kterou jsem musel podél seřezat až dnes ráno, bo by mě sousedi SEŘEZALI oni*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]