Nejste přihlášen/a.
Otázka tedy zní - kde se dá zjistit co úřad kolaudoval na mém pozemku aniž by člověk musel vysvětlovat k čemu mu taková informace bude? Jediné co mě napadá je náhled katastrální mapy. A pak možnost zjistit na berňáku z jaké zastavěné plochy se platila daň domovní.Co víc mi poradíte vy?
A co je směrodatné pokud by snad předchozí majitel do daňového prohlášení započítal i podlahovou plochu nezkolaudované přístavby?
doplněno 02.11.12 14:53: Omluvte chyby v textu a interpunkci. Píšu na mobilu a tak člověk lehko něco přehlédne
ono je to totiž klasický český kocourkov, kdy úředník to človíčkovi ztěžujě seč může. Klidně mi nedejte zapravdu. U nás na obci se na parcele potřeboval demolovat dům, tak na to naběhli místní hasiči a za 3 dny nebylo po čem. Samozřejmě je třeba, aby suť byla ukládána podle zákona, buď na skládku nebo na obcí stanovené místo s poplatkem, mělo by být zajištěn odpojení elektřiny a plynu, a osttaní odpady bezpečné i nebezpečné by měly být ukládány v souladu se zákonem o odpadech. Dnes je to opravdu legislativně velmi neschůdné. Holt jakou máme vládu, takové jsou zákony: za prd = za prd. Člověk chce obci pomoci k lepšímu vzhledu a legislativa mu v tom jen brání. Udělal bych to postupně pomaloučku na černo. Stejně to bude nezkoulaudovaná stavba.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.