Nejste přihlášen/a.
Na jednorázorvou práci potřebuju koupit pákové kleště, ale nějak nevím jak velké. Našel jsem si toto eva.cz/...
za super cenu, ale nevím jaký mají rozvor a jestli když do toho strčím železný prut přes celý rozvor jestli ho i ustřihnu.
Poradí prosím někdo?
Něco podobného mám (mnohem staršího a vzhledem k podezřele nízké ceně pravděpodobně i kvalitnějšího) a dá se stím při dobré vůli střihnout 10 mm hlazenka, případně 8 mm visací zámek.
doplněno 02.11.12 15:17:No, ono to vlastně je po slevě, takže ta cena zas tak úplně malá není.
doplněno 02.11.12 15:19:Problém není až tak v pevnosti, ale v tom, že ty čelisti dál od sebe prostě nerozevřete.
no na to se právě ptám, jak daleko jsou ty čelisti, protože v obchodě kde jsem byl tak velké nemají abych to změřil a na netu to nikdo neví.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.