Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Infra-sauna zkušenosti

Od: chosse* odpovědí: 3 změna:

Ahoj .Začíná být venku pěkně ošklivo a proto přemýšlím čím si ted zpestřit ten studený půlrok co nás čeká?!. Krom jiných možností mě napadlo pořídit si takzvanou infrasaunu . Máte někdo zkušenosti? Jak je to se spotřebou, ůčinností ,bezpečností a zdr.neškodností . Na netu se dá sice něco málo dopátrat ale rád dám na rady těchto kvalitních stránek PORADTE.CZ

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Pořizovací cena začíná kolem dvaceti litrů takže si to chce spočítat jak často to použijete. Aby to pro vás mělo nějaký efekt. Z osobní zkušenosti z lázní musím přiznat že finské sauně ani páře se to nevyrovná. Na druhou stranu je pohoda když člověk přejde ze sklepa do sprchy a může zaplout do postele bez toho aby musel domů přes celé město. Co se týče spotřeby tak se myslímjedná o dvě až tři kilowaty za hodinu provozu a protože infra sauna se nemusí před použit.ím dlouze roztápět a procedůra by se měla pohybovat mezi 15 -30 minutami, bude vás to stát sotva bůra.
chosse*
hodnocení

Dík za odpověď . To si myslím že se časem vrátí ta investice, pro nenáročného fajnšmekra , na nahřátí kloubů to bude OK . Jen si říkám jestli by nestačila ,horká koupel 15-20min a efekt bude podobný!?!?

Odborníci tvrdí, že infrazáření v infrasauně dokáže prostupovat svalvými vlákny lépe než třeba suché teplo ve finské sauně. Jak to je v porounání s horkou vanou t jsem nikde v popisech nviděl. Pravda je, že jsem se v infra po čtvrthodině krásně vypotil a jestli se potím ve vaně to netuším, neb tam je jaksi vlhko :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]