Nejste přihlášen/a.
Toužím po keramické pánvi,ale nevím jakou si pořídit,aby se na ní nic nepřipalovalo a mohlo se na ní dělat bez tuku.Poradíte mi nějakou?Děkuji
doplněno 01.11.12 16:17:Vařím na plynu,je i tak možné používat keramickou pánev?
Já jsem jako dárek dostala titanovou. Amoletky se na ní smaží úplně ukázkově. Řízky a věci ve vrstvě oleje smažím na straré pánvi, tu novou si sestřím na smažení bez tuku. Moje celoživotní zkušenost je, že by doma měla být jedna hodně dobrá pánev. Hodně dobrá, znamená i drahá. Může být na ni napsáno cokoliv - tefal, titan, keramika, jakmile je levná, bude skvělá asi týden. Pak bude následovat všechny ty, kterých máme doma ve spodním fochu každá určitě několik a které občas z duše nenávidíme.
Ahoj, dostala jsem ji k sadě keramických nožů jako bonus ( od Smart cook nebo jak se to píše ), a jsem z ní od začátku nadšená - připálit nic snad ani nejde, to by se člověk musel hodně snažit, všechno se na tom dělá perfektně, zvlášt maso je výborný a šťavnatý, pro mě je hodně důležitá zdravotní stránka věci, proto jsem si třeba pořizovala ty nože, především na zeleninu a ovoce kvůli vitamínům. Mám jí už 3 roky, je jako nová, žádné problémy jak jsem tu četla s rukojetí apod., pravda je, že jsem na věci opatrná. Je to miláček, pod stromkem ji našli i rodiče :o)
ja jsem koipil z kalfasu (kaufland) cca 300,-. made in poland cena odpovida kvalite. vzdy musím kapnout aspon trochu oleje. ale opoznani min nez na klasickou panev
Doporučuji tuto popron.cz/... já ji mám asi 2 měsíce a jsem nadšená. Dělala jsem na ni i palačinky úplně bez tuku. A zatím jsem ji nemusela mýt, jen vytřít hadříkem. Už bych jinou nechtěla, myslím si že ani plyn není problém.
mame karamickou z tescomy tuto eshop.tescoma.cz/...
a rukojet se klasicky povoluje , dale uplne bez oleje to nejde jak u kterych pokrmu, panev provozujeme na indukci,ted se resim ze se nejak prohnula se mi zda takze se na desce houpe a nedoleha,jen az se ohreje. Pak do panve jen s drevenym nadobim, jinak se poskrabe omlati, pristi panev bych zkusil titanovou.
Naprosta spokojenost jinou nikdy mam CZ vyrobek je to BOBA-SUPR je velka za 500,- + ma poklici s pojiskou
Rádcové,moc vám všem děkuji za rady,pomohli jste mi.Myslela jsem si,že třeba tescoma má kvalitní výrobky a ne že se pánev od ní prohne.Prostě není nad zkušenosti.Dík.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.