Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Postylka pro me-kde?

Od: syfrig* odpovědí: 3 změna:

Ahoj,tak si schanim postel cumim na netu nekolik dni a NIC:( muze byt celocalounena neboi kovova s ulozakem nebo bez je mi to fuk i s madraci a rostem v cene kolem 6000,- rozemr- 160x200 ale vetsi mi neva.Poradite existuje vubec takova postylka?Uz me to nebavi-diky za typy- cus

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

2x

Já jsem si na aukru před rokem koupil z borovice a jsem maximálně spokojený, akorát ta matračka není moc dobrá, ale sny jsou na ní sladké a nejen sny :D

pohanka*
hodnocení

2x

Na internetu je tolik nabídek. Divím se, že nemůžete nic nalézt podle své představy.

Za 6 000 Kč ale moc nečekejte. Nejlevnější je borovicový a smrkový nábytek. Stejně ale vybírejte pečlivě. Ty nejlevnější bývají na nízkých a tenkých nožičkách. Ani postranice nebývá vysoká a potom matrace může sklouzávat.

Takže trochu bytelnější, pevnější podle své váhy.

Kde bydlíte. Najděte si prodejny nábytku v okolí a podle katalogu si vyberte postel.

Pokud by jste preferoval kovovou postel, tak mě osobně se líbí postýlky na vebu AL-VO atelier s.r.o., Oldřichovice 788, Třinec. Postele tak do 4 000. Nabídka ,,postele,,.

hodnocení

0x

Celočalouněná je sice dost pěkná, ale až proležíte matraci, tak finíto! Navíc, barvy prosvítají z pod prostěradla a to pak vypadá jako špinavé. ;) Nakoukněte do IKEA, tam se dá pořídit poměrně nejlevnější nábytek. Kovové postele mívají dost dobré. Orfa je také levná. V KIKA? Ale za 6.000? Možná tak rám snad i s roštem, ale bez matrací.*nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]