Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Polykarbonat - výplň domovních dveří

Od: janovska odpovědí: 4 změna:

Je vhodné dát do dveří místo skla polykarbonát? Prosím názory a reference kdekoliv v ČR. Předem děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jerry00
hodnocení

0x

No já to mám už druhý rok a naprostá spokojenost. Máme ocelové vstupní dveře a v zimě jsme mivali led i uvnitř. Vyhodil jsem panceřované sklo a nahradil ho 10 mm polykarbonátem, zasazeným do hliníkových lišt.ikdyž je polykarbonát odolnější než sklo, pro jistotu jsem ještě svařil jednoduchou mříž z kulatiny na vnitřní stranu dveří.( Spíše jen kvůli pojišťovně).

-Prostupnost světla dobrá

-Tepelná izolace

-Lehkost a pevnost

prochy35*
hodnocení

0x

Vhodný je jen ho nesmí nějaký dobrát ho propálit cigaretou , jinak v ostatních směrech je lepší jak sklo

stirecek*
hodnocení

0x
Pokud nepozadujete propustnost světla, můžete použít jakoukoliv dveřní výplň.

mili3478*
hodnocení

0x

Dobry den pouzit samozrejme jde nutno vsak zalepit rezane plochy aby se dovnitr nedostala vlhkost spravne ho otocit vetsinou je strana odolna protiUV ZARENI polepena nepruhlednou folii ,polykarbonat by nemel byt uchycen napevno potrebuje pohyb nesroubovat vruty a podobne nejlepe je ho klast do drazky opatrene gumovym tesnenim

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]