Nejste přihlášen/a.
Na chaloupce mám vypuštěnou vodu .A mám otázku co dát do sifonu u umyvadla a zachodu aby nesmrděly. Vodu jsem z nich vybral .
dávám tam nemrznoucí směs do ostřikovačů.
doplněno 30.10.12 21:06:asi se něco odpaří. občas to tam jedu obhlídnout a trochu doleju. v autě to taky občas dolejvám. sůl jsem zkoušel jen jednou - vykristalizovala na sifonu a musel jsem všechny sifony na jaře vyčistit. jestli solný roztok vydrží -20 nevím. . .
O soli jsem taky přemyšlel , ale je to v mrazové kotlině a není problém -20 až -30°c .To nevím jestli pomáhá v těchto teplotách
nasyp tam hodně soli a vydrží to...jak řešíš domácí vodárnu? Já ji obalím starou dekou...nevypouštím ji...občas na chatu zajedu na víkend i přes zimu
Sol iba nepatrne zniži bod zamrznutia ,ale -20 st C spolahlivo misu roztrhne. .Pokial som kúpelku s WC netemperoval ,tak som toto riešil kvapalinou do ostrekovačov ,ale nie priamo do sifonu ,ale do PE sáčku volne -volne zviazaného a snažil som sa vytesnit čo najvačšie množstvo vody. .Zbytok vody /0,5 l /v sifone WC sa nepravidelne rozloži do tenkých -nespojitých útvarov a po zamrznutí sa porcelánu nič nestane...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.