Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak podlepit puzzle

Od: ivulunka odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, lepil už někdo velké puzzle? Mám puzzle 13 200 dílků (je 3 metry dlouhé a 1m široké). Nevím jak jej podlepit, aby se nezvlnilo a nebylo příliš těžké. Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

3x

Neměl by být problém,obrázek položený rubem na stole natřít akryltmelem a do něj zamačknout pruh gázy.Po zaschnutí se to perfektně spojí.

JB

ron*
hodnocení

2x

Dobrý den.

My jsme puzzle obdobné velikosti nalepili na překližku a nechali zasklít a zarámovat.

ivulunka
hodnocení

A nezvlnilo se vám to? Respektive neprohlo do oblouku?

axlik*
hodnocení

2x

To bych umřel to složit :D každopádně já bych to položil na karton či tenčí překližku a přetřel na několikrát lepidlem na puzzle, když jsem to dělal na 5000 dílcích tak to drželo dost dobře :)

hahanaj*
hodnocení

0x

My jsme uřízly ze solitové desky rozměr a na to jsme lepidlem na puzzle nalepili, protože myslím, že by takový rozměr nedržel sám o sobě . Měli jsme jen trochu menší rozměry ,ale stejně.

jafu
hodnocení

0x

prodává se na to speciální lepidlo na puzzle, to se natře normálně zvrchu na puzzle a obrázek se spojí a ztuhne a je to

faxoffline

Dá se použít i stavební lepidlo Duvilax BD 20, je levnější a vlastnosti má stejné, po zaschnutí je průhledné.

hodnocení

0x

Chci tento víkend tapetovat (tapety Rauhfaser) a jako podklad chci použít Duvilax BD-20,na netu se dá lehce koupit,ale vzhledem k tomu,že již je krátká doba pro dodání,raději bych zakoupil zboží v kamenném obchodě.Nevíte prosím,kde se dá lepidlo koupit,konkrétně Mostecko?

Vím, že máte asi už vytapetováno, ale pro někoho dalšího. Duvilax BD-20 koupíte v jakýchkoli stavebninách.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]