Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektrický bojler

Od: muzicmen odpovědí: 2 změna:

Zdravím vás mám otázku ohledne elektrického bojléru na teplou vodu.koupil jsem nový 80 litru bojlér neohřívá vodu50-60 celsia . zapnu ho a po3-4 hodinách teplota vody je 30 stupnu .termostat jsem vytočil na maximum kontrolka stále svítí .termostaty jsou dva v serijí oba jsem změříl funkci ohmetrem nahřátí sond byli v pořádku i topnou spirálu která šamotová navinutá odporovým drátem je v pořádku odpor 24 ohm . tak že jsem napíchl pro kontrolu volmetr na topnou spirálu bylo tam stále 230v voda málo ohřátá tak jsem jí vytahnul s bojléru všechny spirály žhavili jedine že by tam byla konstrukčí vada uvnitř. dekují za radu MIREK

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mirku..."koupil jsem nový boiler".

Nový...tak ho neměřte...nezkoumejte, to není Vaše starost.., jděte ho reklamovat.

Jenom jestli jste samou snahou, nemístnou aktivitou a rozebíráním o tu záruku nepřišel. Byly tam nějaké plomby a nálepky, že jo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]