Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jde to vubec řešit?

Od: chuta* odpovědí: 5 změna:

Ahojte všem,mám velkou prozbu potřeboval bych poradit,Máme možnost vzít baraček nejakych 150m2 kde jsou 4 pokoje a velká chodba ale problem je v tom že je topení jen ve dvou mistnostech.Jak mám topit v ostatnich?myslim provizorne na par mesicu hlavne ted přes zimu.Jsou tam vysoke stropy.Dá se to řešit topením eletrickym?nebo jak to řešit?dekuji moc,pekny den všem

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

2x

Záleží na tom, kolik vás je, jak se do domku vejdete a jak budete topit. Není to tak dávno, co se vytápěla jen jedna hlavní místnost a v těch ostatních se prostě netopilo, například v ložnicích. Podle toho, co jsem si právě přečetl, pak odhaduji, že pro vytápění vašeho domku budete potřebovat výkon nejméně 20 kW. Takže radím, opatrně s elektrickým topením. To vás vyjde pořádně draho. Já bych situaci vyřešil asi tak, že bych přes zimu bydlel jen ve vytápěných místnostech a s rekonstrukcí bych počkal do jara.

hodnocení

0x

Zdravím, musíte dát víc údajů... jaké je tam vůbec topení? asi bych to řešila otevřením dveří do ostatních pokojů, záleží na rozmístění pokojů, ale hlavně na druhu vytápění v těch dvou

chuta*
hodnocení

topení je tam plynove,.,ale pry ten kotel je stary,.,dneska tam ještě jdu tak vyzistim vic a dám vedět.pokoje otevříte jsou,.,kolik by měla byt teplota normalního bytu nebo baraku?

dww
hodnocení

0x

Kdysi jsem měla podobný problém a přitápěla jsem v pokojích bez topení elektrikou, pak jsme ale radiátory přidělali i do těch ostatních a vyměnili kotel.

veba*
hodnocení

0x

na tohle se poradit neda. jde o problem resitelny ci neresitelny pouze na miste. jen jedna rada, nez pripojil nekdo plyn tak musel mit komin. dnes jde ledacos ale s rozumem a v tomhle pripade na miste

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]