Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vchodové dveře z Polska?

Od: ladan* odpovědí: 5 změna:

Dobry den

má někdo zkušenost s Polskými dveřmi,například co nabizejí na Aukru?

Cena je zajimavá,ale nerad bych koupil vyloženě šunt.

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

0x

No se zajímavou cenou toho moc nečekej. Soused si dával polský okna i dveře. Po půlroce se nedostal do baráku, protože se mu to celý skřížilo a měsíc s tím bojoval, než mu vyřídili reklamaci. Možná jsou některý kvalitní, ale pak ta cena není tak atraktivní.

hodnocení

0x

mám taky vchodové dveře plastové hnědé z poska už asi 6 let zatím v poho ale stály asi cca 25000

jimi*
hodnocení

0x

Vchodové dveře na baráku máme z Polska ale ne z Aukra,vybrali jsme si je a objednali sami.Dovezla nám je a namontovala ta firma z Polska kde jsme tu objednávku udělali...naprosta spokojenost už 6let.Okna jsme udělali stejným způsobem,jen montáž nám dělala česká firma,ty máme 8let a prozatím ani sebemenší problém.Hodně lidi na jejích výrobky nadáva,možna je to náhoda ale my jsme spokojeni...takže ne všechny výrobky mají šunt.

ladan*
hodnocení

Ahoj

díky všem za odpověd.No právě,nadává se na všechno co je z Polska a proto si chci zjistit co nejvíc informací.Plastový dveře mi nabizeli u nás kolem 30000 Kč a to se mi dávat nechce.Polský z plechu a potažený folii v imitaci dřeva dnes vyjdou kolem 10000.

petrvesely*
hodnocení

0x

Možná nebude od věci mrknout na tohle video: stream.cz/...

Nevím zda to jsou ty tvoje ale mne presel humor kdyz jsem to videl :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]