Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím o radu,jak opravit co nejjednodušeji staré dřevěné schody.Jsou prošlapané a mají oblé hrany.chtěla bych je nějak vylepšit,než si našetřím na odbornou renovaci. Moc děkuji za odpověď.
Asi bych přikročil rovnou k rekonstrukci,místo nějakého provizoria.Nejjednodušší rekonstrukce je nalepení plovoučky na sešlapanou plochu,pokud by šla trochu přebrousit,tím lépe.Až se dostanu k focení,poukážu i s ukázkou.Na hrany plovoučky pak ještě lze nalepit případně kobercové nášlapy.
JABRAKA
Co to je za kobercový nášlap, který doporučuješ na hrany pl. podlahy na schody. Na hrany se používají ukončovací profily. Cena od 200Kč/bm ( dle druhu provedení a šířky lišty )
Mato,Toto jsou tak zv. nášlapy na schody. koberce.vopi.cz/c/...
Jinak se dají použít na hrany samolepicí protiskluzové pásky.Napadlo mě,že ty nášlapy by se daly nalepit i na ty vyšlapané schody,takže by to byla velmi rychlá a bezpečná úprava.
JABRAKA
Tak ty nášlapy jsou pouze kosmetická úprava.Jsou různe druhy. Já mám obyčejné ( nařezané ze zbytku koberce ).Samolepící protiskluzové pásky se lépe hodí na teraso - schody než na plovoučku. Ideální je schody rozdělat , pokud to jde a opracovat samostatně. Pokud nejdou rozdělat, tak vybrousit na místě ( dost náročná práce )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.