Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak navleci nit do siciho stroje!

Od: lena100 odpovědí: 4 změna:

Dobry den mam dotaz a zaroven prosbu ohledne siciho stoje veritas stary kufrikovy ,dostala sem ho od babicky ale bohuzel nemam o siti na stoji moc zkusenosti ale rada bych si i neco usila ...proto prosim sikulky co to ovladaji zda li by mi nepomohly a nejlepe natocenym videem neukazaly jak se navleka nit vsemi temi ocky a hacky do siciho stoje +spodni nit .dekuji moc tady muj mail pusinka1986@seznam.cz

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

1x

Naša Stařa měla na navlíkání nitě navlíkáček ze stmyčky tenoučké ocelové struny.Do smyčky se vsunula niť a raz dva protáhla.To,jak se navlíká při šití,to jsem ani z návodu nepochopil.

JABRAKA

hodnocení

0x

Pokdu vydržíte,tak v sobotu mohu oskenovat a poslat na Váš mejl cz manuál na šicí stroj ,zn Veritas ale typ newn! (pkd nestačí odkaz viz výše)

doplněno 25.10.12 20:27:

To Jabraka ty navlékáčka se dají sehnat,ale ono to není tak jednoduché protáhnout nit všemi "dzindziky" na stroji!

Ten navlékač jehly vrchní nitě se prodává i v galanterii. Není to složité, dírky na vedení nití jsou dostatečně velké a nit lze bez obtíží protáhnout. Aby mi niť v utahovači nití dobře sedla, tak ho dávám do polohy O. Až před samostatným šitím si upravím utažení nitě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]