Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holící strojek (jaký) x či zůstat u žiletky?

Od: romen odpovědí: 4 změna:

Zdravím, do nynějška používám holítko Gillete mach 3 turbo, ovšem uvažoval jsem, že si pořídím strojek, protože si myslím, že by to bylo rychlejší a pracovně pohodlnější. Chci se zeptat vás kdo s tím mají zkušenost jestli ho oproti žiletkám doporučují či nikoli. Jestli vás dokáže pohodlně, hladce oholit, nebo jestli je výsledek horší než při holení žiletkou. A jaké máte zkušenosti. Popřípadě jaký mi doporučíte. Cenově pokud by byl nějaký kvalitní tak jsem ochoten investovat až cca 4tis. kč. Pokud by ale bylo něco spolehlivého, dobrého, levnějšího, bylo by to jenom klad. Díky předem.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Žiletka je žiletka... ;)

Vystřídal jsem několik elektrických strojků, žádným ale nebylo holení rychlejší ani kvalitnější, než žiletkou...

joudic*
hodnocení

0x

naprosty souhlas, a kdyzuz tak s tema nezavislyma vykyvnyma hlavama... ja popravde uz vekem zlenivel, pouzivam strojek na vlasy + nastavce jak dole, v podpaží, tak i fousy i vlasy :D Mam po dedovi fakt luxusni stary Braun, nevim co budu delat az odejde motor... takovy strojek uz nikdy nesezenu a kdyuz tak asi 10tis a vys

mkat*
hodnocení

0x

Suhlasim -žiletka je žiletka.A ktomu holenie zo žiletkou je rychlejšie.

hodnocení

0x

Elektrický holící strojek je volba z nouze. Tvář je mastná a tak by se měla nejdříve umýt mýdlem, aby se hlavice nebo planžeta moc nezanášely. Tvář a zejména brada a pod nosem není dokonale vyholena a pokud se moc snažíte, tak je pokožka dost narušena a citlivější jedinci tak získají i ekzém!

El. strojek jsem používal ráno v práci, abych nevypadal neoholen :))

Když jsem však potřeboval být dokonale oholen, tak jsem vždy sáhl po holítku ať už Wilkinson nebo Gillete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]