Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, koupila jsem si bundu, která vypadala jako péřová, ale prodavačka mě ujistila, že není a že ji můžu prát normálně v pračce. Po vypraní se na ní objevily skvrny, takže bylo jasný, že šlo o péřovou bundu. Proto bych se chtěla zeptat, jestli by mi někdo mohl poradit, jak se těch skvrn zbavit. Bunda byla hodně drahá a teď mi leží doma a já se na ni můžu tak akorát dívat. Předem děkuji za odpověď.
Péřovku měl manžel a teď ji mám i já, normálně ji peru v automatce. Při sušení je dobré ji občas natřást, aby se peří sušilo rovnoměrně, skvrny by se dělat neměly.
Zkuste to ještě jednou vyprat,pokud skvrny zůstanou,tak odnést do čistírny.Když už jste za bundu dala spoustu peněz,tak se na ni přece nebudete jen koukat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.