Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Od ČEZ k RWE - je to dobrá volba?

Od: mija* odpovědí: 3 změna:

*nevi*Chci změnit odběratele elektřiny a to od ČEZ k RWE. Od RWE beru plyn vytápime rod. domek, ,mám fixaci ceny na 2roky a letos to bylo trochu finančně poznat ve vyučtováni. Tak kdyby to tak bylo i u elektriky tak by to bylo dobré.Mám dotaz...přešel jste někdo k od ČEZU k RWE z odběrem elektřiny a poradite jestli se to aspon trochu vyplatí,zkoušela jsem různé kalkulačky ale moc jsem tomu neporozuměla,přívitám osobní zkušenost.děkují za radu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Přešel jsem od ČEZ i od RWE k Elimonu - s elektřinou i plynem. Spočítal jsem si to na energiejenda.cz/... , Elimon sice není úplně nejlevnější (to bych ani nechtěl), ale podle diskuzních příspěvků snad dostatečně seriózní.

mija*
hodnocení

Děkuji za radu...už to studují,snad dojdu k nějakému správnému rozhodnuti.Hezký den přeji.

stirecek*
Já jsem dal plyn od vemex a úspora od rwe přes 30%.el mam eon, levnější jsem nasel, ale rozdíl byl sotva stovka za rok, takže to neřeším. Jinak rwe je nejdražší dodavatel a upsat se na dva roky není dobra volba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]