Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na opravu penetrace

Od: kornelka* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěla jsem se poradit jak na opravu penetrace?já s dcerkou jsem penetrovali a nechaly jsme na zdech nerozmazanou a stečenou penetraci a některé zdi které se nyní malují dělají takové ty fleky-steklá neroztáhlá penetrace- prosím poradte co s tím?!mockrát děkujeme za rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Penetrace zřejmě před malováním je zcela zbytečná,pokud není zeď popraskaná a loupavá.A i tak je potřeba penetrovat s rozumem,slabou vrstvou a bez stékajících skvrn.Vše totiž bude na malbě vidět.Dokonce silné vrstvy P znamenají nenasákavý povrch a dá se předpokládat loupání nátěru.Teď zbude jen nechat napenetrovanou zeď dokonale vyschnout a nátěr provádět nejprve velice slabou vrstvou barvy.Pak opět nechat 12 hodin vyschnout a znovu natřít už podle návodu.V každém případě používat malování jen válečkem.

JABRAKA

kornelka*
hodnocení

Mockrát vám děkuji za odpověď!hezký zbytek dne

mili3478*
hodnocení

0x

Dobry den asi vam nezbude nez to oskrabat spachtli a znovu natrit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]