Nejste přihlášen/a.
Stoneline je nové nádobí, na kterém se dá prý vařit bez tuku. Zajímalo by mě, zda máte s tímto nádobím zkušenosti a na jakém funguje principu?
Díky za odpovědi
podle mě co se týče nádobí je základním principem odtok peněz od zákazníka za co největší blbost k výrobci. Ještě jsem neviděl profesionální hokuchaře smažit či vařit bez kvalitního oleje. Vy asi ano.
kolegyně v práci "smaží" na PC hry, takže i bez tuku se dá smažit. Je to snadné. Na zdravé stravování je potřeba zdravá strava tedy ingredience a ne nádobí. Nádobí je tak 2,5% výsledku, zbývajících 97,5% je v tom ostatním. Jednou k nám zavítal pán se supr vysavačem, jež předváděl, očekával jsem cenu tak okolo 15.000,když se nakonce vyslovil udělalo se mi mdlo, a chtěl jsem jej i tím vysavačem ubít . . . cena byla někde pod 80.000. "Pánové, kde žijete . . . Lidéprobuďte se.
STONEline, takže asi kámen - předpokládám, že povrch bude z nějakého druhu umělého kamene. Takže velmi hladký a kompaktní. Tím pádem, dokud se zachová povrch, budete moci opravdu používat naprosté minimum tuku, protože se na to jídlo nebude přichytávat. Dejte pozor, jestli jdou dát do myčky a jak moc odolné jsou. Jestli ano, tak se to nejspíš vyplatí, jestli někde na úrovni kvalitnějšího teflonu, tak určitě nebrat. Ale to holt člověk předem nezjistí. Osobně mám ale s keramickými povrchy dobrou zkušenost, tohle bude něco podobného.
Je pravda, že smažit obalovaná jídla bez tuku je hloupost a taky si to nedokážu dost dobře představit Taky souhlasím, že základem všeho je zdravé jídlo a nádobí až pak. Ale říkám si, že kvalitní nepřilnavý povrch nic nezkazí a osobně nemám moc dobré zkušenosti s klasickým teflonem. Pokud to bude podobné jako keramika, tak by se snad o tom dalo uvažovat.
Každopádně díky za reakce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.