Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Na jakém principu funguje Stoneline nádobí?

Od: jerome* odpovědí: 7 změna:

Stoneline je nové nádobí, na kterém se dá prý vařit bez tuku. Zajímalo by mě, zda máte s tímto nádobím zkušenosti a na jakém funguje principu?

Díky za odpovědi

 

 

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

0x
avatar jenyk

Osobně to neznám a vůbec si nedovedu představit jak by vypadala taková řízková pochoutka smažená jaksi bez tuku. to asi nebude žádná lahůdka.

cyril*

Vařený řízek by nechutnal ani mě! ;)

 

hodnocení

0x
avatar miramira

podle mě co se týče nádobí je základním principem odtok peněz od zákazníka za co největší blbost k výrobci. Ještě jsem neviděl profesionální hokuchaře smažit či vařit bez kvalitního oleje. Vy asi ano.

kolegyně v práci "smaží" na PC hry, takže i bez tuku se dá smažit. Je to snadné. Na zdravé stravování je potřeba zdravá strava tedy ingredience a ne nádobí. Nádobí je tak 2,5% výsledku, zbývajících 97,5% je v tom ostatním. Jednou k nám zavítal pán se supr vysavačem, jež předváděl, očekával jsem cenu tak okolo 15.000,když se nakonce vyslovil udělalo se mi mdlo, a chtěl jsem jej i tím vysavačem ubít . . . cena byla někde pod 80.000. "Pánové, kde žijete . . . *zed* Lidéprobuďte se.

 

hodnocení

0x
avatar mikihans

Vařit bez tuku se do poměrně dobře v jakémkoliv nádobí (i ve smaltovaném hrnci).

Ovšem smažení bez tuku si jaksi nedokážu představit a asi ani nechci :D

 

sargo*
hodnocení

0x

STONEline, takže asi kámen - předpokládám, že povrch bude z nějakého druhu umělého kamene. Takže velmi hladký a kompaktní. Tím pádem, dokud se zachová povrch, budete moci opravdu používat naprosté minimum tuku, protože se na to jídlo nebude přichytávat. Dejte pozor, jestli jdou dát do myčky a jak moc odolné jsou. Jestli ano, tak se to nejspíš vyplatí, jestli někde na úrovni kvalitnějšího teflonu, tak určitě nebrat. Ale to holt člověk předem nezjistí. Osobně mám ale s keramickými povrchy dobrou zkušenost, tohle bude něco podobného. :)

 

jerome*
hodnocení

0x

Je pravda, že smažit obalovaná jídla bez tuku je hloupost a taky si to nedokážu dost dobře představit :) Taky souhlasím, že základem všeho je zdravé jídlo a nádobí až pak. Ale říkám si, že kvalitní nepřilnavý povrch nic nezkazí a osobně nemám moc dobré zkušenosti s klasickým teflonem. Pokud to bude podobné jako keramika, tak by se snad o tom dalo uvažovat.

Každopádně díky za reakce :)

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]