Na jakém principu funguje Stoneline nádobí?

Od: Datum: 23.10.12 17:52 odpovědí: 7 změna: 24.10.12 11:49

Stoneline je nové nádobí, na kterém se dá prý vařit bez tuku. Zajímalo by mě, zda máte s tímto nádobím zkušenosti a na jakém funguje principu?

Díky za odpovědi


avatar
Upozornění
Tato otázka je 4 roky bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 23.10.12 18:19
 
avatar

Osobně to neznám a vůbec si nedovedu představit jak by vypadala taková řízková pochoutka smažená jaksi bez tuku. to asi nebude žádná lahůdka.

 
Datum: 23.10.12 18:49
 
avatar

Vařený řízek by nechutnal ani mě! ;)

 
Datum: 23.10.12 18:47
 
avatar

podle mě co se týče nádobí je základním principem odtok peněz od zákazníka za co největší blbost k výrobci. Ještě jsem neviděl profesionální hokuchaře smažit či vařit bez kvalitního oleje. Vy asi ano.

 
Datum: 23.10.12 20:18
 
avatar

kolegyně v práci "smaží" na PC hry, takže i bez tuku se dá smažit. Je to snadné. Na zdravé stravování je potřeba zdravá strava tedy ingredience a ne nádobí. Nádobí je tak 2,5% výsledku, zbývajících 97,5% je v tom ostatním. Jednou k nám zavítal pán se supr vysavačem, jež předváděl, očekával jsem cenu tak okolo 15.000,když se nakonce vyslovil udělalo se mi mdlo, a chtěl jsem jej i tím vysavačem ubít . . . cena byla někde pod 80.000. "Pánové, kde žijete . . . *zed* Lidéprobuďte se.

 
Datum: 23.10.12 18:52
 
avatar

Vařit bez tuku se do poměrně dobře v jakémkoliv nádobí (i ve smaltovaném hrnci).

Ovšem smažení bez tuku si jaksi nedokážu představit a asi ani nechci :D

 
Datum: 23.10.12 19:56
 
avatar

STONEline, takže asi kámen - předpokládám, že povrch bude z nějakého druhu umělého kamene. Takže velmi hladký a kompaktní. Tím pádem, dokud se zachová povrch, budete moci opravdu používat naprosté minimum tuku, protože se na to jídlo nebude přichytávat. Dejte pozor, jestli jdou dát do myčky a jak moc odolné jsou. Jestli ano, tak se to nejspíš vyplatí, jestli někde na úrovni kvalitnějšího teflonu, tak určitě nebrat. Ale to holt člověk předem nezjistí. Osobně mám ale s keramickými povrchy dobrou zkušenost, tohle bude něco podobného.

 
Od: jerome*
Datum: 24.10.12 11:49
 

Je pravda, že smažit obalovaná jídla bez tuku je hloupost a taky si to nedokážu dost dobře představit :) Taky souhlasím, že základem všeho je zdravé jídlo a nádobí až pak. Ale říkám si, že kvalitní nepřilnavý povrch nic nezkazí a osobně nemám moc dobré zkušenosti s klasickým teflonem. Pokud to bude podobné jako keramika, tak by se snad o tom dalo uvažovat.

Každopádně díky za reakce :)

 

 

 

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.