Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skrabani ve zdi - je tam myš?

Od: smutnynajemnik odpovědí: 4 změna:

Dobry den,

bydlime rok v byte, kde se najednou zacaly na wc ozyvat divne zvuky. Je to jakoby skrabani ve zdi, ktere se premistuje. Od zeme az ke stropu, jako by v te zdi neco lezlo. Je mozne, ze je tam mys, nebo nejaka krysa? Bydlime v 6 patre a byt ma puvodni umakart jadro, ktere je v koupelne oblozene dlazbou, ale presto je ve zdi tedy dutina.

Docela mne to desi, ze na mne pri konani potreby vykoukne nejaka krysa z poza zachodu... Fuj... jak se toho nerada zbavit? Otravit je nesmyl, pokud by tam zdechla, byl by to strasnej smrad...

Setkali jste se s tim nekdo?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

0x

Je to možné, ale záleží, jak to škrabání vypadá, pokud je to pravidelně se ozývající zvuk, tak to může být i něco technického, třeba bubliny v trubce vedle nebo něco takového. Myš škrabe a hryže spíš nesystematicky a chaoticky. Každopádně bych to rozebrala a hlodavce vysvobodila, protože pokud tam umře, tak se začne rozkládat a pak to teprv bude smrad a problém ho najít.

doplněno 23.10.12 12:36:

Možná sousedům utekla bílá myška nebo křeček, to je v panelácích dost častý jev a snaží se odtamtud prokousat.

doplněno 23.10.12 12:53:

Chlape, nebuď tragéd, není to indický tygr. *smich* On nikde vykukovat nebude, protože jestli má kam utéct, jeho ústřední hrůza je, že na něj vykoukneš ty. *frajer*

Byly případy, kdy od sousedů hajzlíkem přitáhla i anakonda, představ si, že tě ťuká zespoda do sedínky hadice jako ruka *afro*

Myslím, že se na tebe majitel vybodne, že je třeba to rozebrat a dát tam několik pastiček, protože deratizátor tak leda nasype jedovaté granule a stejně mu to budeš muset rozbrat, aby se tam dostal. No a pak to chcípne a začne ti to téct třeba stropem. To není dobré řešení.

Chápu, že opruz je to velký, rozebírala jsem takhle obložený strop kvůli netopýrovi, co mi pokousal kočku a dítě a málem mi z toho hráblo, několik dní práce, ale za mnou mi stepovala veterinární správa, jestli nedodám netopejra, že okamžitě půjdeme všichni na infekční na infuze proti vzteklině. *uspech*

smutnynajemnik
hodnocení

A jeje, na to jsem ani nepomyslel, ze by ten mysoid mohl byt v te stene uvezneny... mam za to, ze tam proste vleze a zase vyleze... nevim, ja ho slysel dva dny zpatky skoro u stropu, za svetlem... bylo to ve 2 v noci, takze zadne trubky, navic tudy trubky nevedou.. Prisuzoval bych to treba zarovce (usporka), nebo volne svorce a jiskricimu dratu, ale ten zvuk se presunoval v te zdi...

A dnes v noci pritelkyne slysela to same, ale lezlo to od podlahy zase az tam nahoru...

Napada mne, strcit za zachod pasticku, protoze je tam pruchod okolo trubky a pokud se volne pohybuje, tak by se mohla chytit... ale pokud je tam uveznena, je to v haji, nechce se mi rozvrtavat stenu a hledat ji :((((

Je to byt RPG, meli by tohle vyresit v ramci odstraneni zavady - deratizaci... co myslite?

smutnynajemnik
hodnocení

Prusvih je, ze nad nama nikdo neni... je to horni patro... ani vedle nas, jen pod nami... nad nami je jen strecha... Takze krecek by spis padal dolu, nez lezl nahoru... No, je to sranda, ac chlap, mam z toho po nocich husi kuzi, kdyz sedim na wc a predstavuju si, jak na mne vykoukne obrovksa krysa... prece jen na wc je clovek pohybove indisponovany, takze nemuze vzit ani nohy na ramena :)

hodnocení

0x

Jedna známá mi vyprávěla, že šla na záchod a z mísy se najednou vyškrábala krysa. Přišla odpadem. Ta Máša řvala jako tur, dlouho se bála chodit na záchod *smich*a od té doby prý pokaždé mísu zadělá tím poklopem. Ale už nikdy nic.

Také jsem slyšela, že se lidem stoupačkami dostala na záchod krajta, která utekla svému chovateli o 2 patra níž.

Stát se může všechno, jsme jen lidi. Ale máte tu výhodu, že se strachy nepoděláte, protože už jste "tam", na tom správném místě.Stačí rychle spustit gatě.:D

Pochlapte se! Myš, ať už malá, nebo větší, se Vás bojí daleko víc, než Vy jí. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]