Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dát za kuchyňskou linku

Od: iris* odpovědí: 4 změna:

Co dát na zeď za kuchyňskou linku místo obkladu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dery*
hodnocení

2x

Můžete tam dát cokoliv omyvatelného. Já jsem obklady nechtěla, takže tam mám celoplošně "nějakou" tenkou desku s omyvatelnou povrchovou úpravou (mám ji normálně od známých z truhlářské dílny, nic z kuchyňského studia :)...).

Dávají se také skleněné desky nebo pokud jste šikovná a máte rovnou a "čistou" zeď, můžete na ni nalepit omyvatelnou tapetu v jakékoliv barvě či s jakýmkoliv vzorem :) (já v tomhle šikovná nejsem, měla bych to samou bublinu :-P)

hahanaj*
hodnocení

0x

a co třeba lacobel je v mnoha barvách a dobře vypadá

hodnocení

0x

Syn nalepil na stěnu mezi spodní a vrchní skřínky asi 4 mm tlustý velkoplošný materiál, kdysi jsme tomu říkali Izomila.

Pěkný vzorek, tepelně izoluje, bezvadně se umývá...

Co dát za kuchyňskou linku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]