Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Termoprádlo - aviváž škodí?

Od: inzinyrka® odpovědí: 4 změna:

Omylem jsem vymáchala manželovo termotriko v aviváži. Bylo mi to jedno do té doby, než mi prodavačka žekla, že jsem to prakticky zničila a nepomůže ani vyprat to znovu. Může mi někdo říct, jak to je? Chápu, že aviváž zacpe ty ventilační dírky. Ale že by se nevyprala?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jitka2*
hodnocení

0x

No, tak to teda doufám, že se to nedozví můj manžel, dělám too naprosto běžně*ee*. Ale nikdy si nestěžoval, že by už prádlo neplnilo svou funkci, myslím, že to s tím zničením nebude tak horké.

hodnocení

No... právě že manžel nadával, kolik to stálo peněz a jaký je to šmejd... že to nefunguje... jasně, že jsem mlčela jak partyzán :)

hodnocení

0x
Zdravím, jako vášnivý sportovec a chlap(prát, žehlit..prostě chlap..:) řeknu smutnou věc že aviváž funkční sportovní prádlo likviduje a to velmi dobře sám jsem o nějaký to triko přišel.(Jsem taková zlá potvora a kamarád který mi triko prodal ho reklamoval že prostě nefunguje a dostalo se nového tak třeba zkusit na ně vyzrát že to nesplňuje očekávání,špatná velikost…)Co se týče aviváže tak ta prádlo zalepí ale z mé vlastní zkušenosti to vypráním částečně vyprchá a aspoň to trochu funguje na100 % už bohužel ne, ale i tak to jde.Pokud ale sportovní hadry strčíte do pračky na vyvářku 90 stupňů a 1200 otáček na ždímání termo prádlo je po smrti.S pozdravem Adam
hodnocení

Dík za odpověď... k Vánocům mu koupím nějaké nové termohadry a dám na ně pozor :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]