Nejste přihlášen/a.
Dobrý den začali jsme rekonstruovat starý domek kámen cihla.zkusil jsem kopat v jedné z místností podle zdi k základu,ale zjistil jsem že základ není. Zeď je kamená a uvnitř místností je cihlová přizdívka vzdálená několik centimetrů od kamené zdi.Chtěl bych se zeptat jestli mám pod zdi dělat základ a jak? Časem bude u nová střecha možná podkroví tím se zdi zatíží.
Lukasa, to že staré baráky nemají základy je normální. Určitě ale mají šířku stěn nad 50cm. Dodělání základů je zbytečné, pracné a neekonomické. Určitě lze najít spoustu možností, jak vylepšit stav zdiva, vše se odvíjí od Vašich možností technických, finančních a časových.
Stejně musíte začnou hydroizolací zdiva a pak se bude vyvíjet opět mnoho možností...
Máte foto?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.