Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, rádcové, prosím o názor, zkušenost...
Vybrala jsem si na netu povlečení. Chtěla jsem buď krepové nebo flanelové. Domnívala jsem se, že krep i flanel je z bavlny a i přes to, že název obsahuje slovo flanel, složení je 100% polyester- mikrovlákno. To samé u krepu. Polyester pro mne vždy představoval velmi nepříjemný, klouzavý, nesavý a studený materiál, prostě něco fuj a teď se z něho vyrábí povlečení? Vím, že technologie pokročily...
Máte někdo zkušenost. Na webu píšeu jenom samé superlativy. Příjemný, savý, hřejivý, rychleschnoucí, nežmolkující atd. Je to skutečně pravda? Děkuju
Na webu bych si nikdy, ani v nouzi nejvyšší, povlečení nekoupila. Moje dcera to udělala, koupila krepové povlečení a přišly jí tak řídké hadry, že to vypadá jako obarvená fáčovina. Kamarádka objednala několikero a pláče dodnes.
Ušetříte 200kč a vyhodíte za kolik? Je třeba vidět, sáhnout si. Např. v Jysku je úžasný výběr levného a poměrně kvalitního povlečení. Va webu je to mrtvici!
korina, Tchibo je bez konkurence, o to žádná, ale ty slevněné firmy, to je smutný příběh
ja mam dobre zkusenosti s kupovanim pres internet, ovsem pouze s firmou Tchibo ktera je znama se svou perfektnosti, jak kvalitou tak s dodavkou.zbozi. jakekoliv inzeruji, je dokonale zabalene a vzdy odpovida tomu co jsem si objednala. je tam i povleceni. zkuste si na to najet a budete se divit, i ceny jsou slusne. a to vase povleceni si nechte na jednorazove pouziti pro navstevu. ...
Dobrý den. Asi jste vybírala povlečení s nežehlivou úpravou. Já kupuji krepové a flanelové povlečení z bavlněné tkaniny. Oba druhy dobře sají, flanel více hřeje ale není rychleschnoucí. Nemusí se žehlit. Umělinu nemám ráda.
doplněno 22.10.12 19:23:babkazov - i já si nakoupila větší množství toho povlečení. Bylo to výprodeji skladu s velkou slevou. Nic jsem neušetřila, spíše prodělala. Místo knoflíků na zapínání je tam zip a rubová strana není vůbec začištěná.
To umělohmotné povlečení je na nic. Sama bych si ho nikdy nekoupila, ale moje mamka mě jím pravidelně zásobovala. Zůstalo to ve skříni.
Nedala si to vymluvit a když to nechci já, dává to aspoň mé dceři. A sama ví, že to jsou hadry a nespala by v tom, jenže je to laciné a velký balík a něco se dát musí.
Už jsem na 4 postele darovala jedné paní, která to chtěla. Dobře jí tak! :D
A na 5 postelí ještě doma mám. Je to studivé, klouže to po dece, prostě se v tom špatně spí.
TAKŽE TO UMĚLOHMOTNÉ NEŽEHLIVÉ POVLEČENÍ NEBRAT, není nic horšího! Jaga.
Mikrovlákno rozhodně doporučuji, koupila jsem synovci tohle popron.cz/... a teď má potíže vyhnat sestru ze své postýlky. Je opravdu úžasné, měkoučké a nemusí se to žehlit. Já sama jsem to koupila na základě vlastní zkušenosti protože i mě do ložnice už nekupuju nic jiného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.