Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

El. sporak

Od: korina* odpovědí: 3 změna:

dobry den. chci se zeptat jestli ve vasem okoli neni treba i starsi el. sporak velmi uzky , pouze se dvema varici nahore a dole je el. trouba, je to nemecky vyrobek, videla jsem ho v jedne rodine a takovy bych potrebovala na chatu. je tam pouze 50 cm. mista vedle linky.nebo mi dat tip kde bych ho mohla sehnat.u tech lidi byl uz po nastehovani, takze taky nevedi.dekuji korina

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

na chatu doporučuju remosku a dvouplotýnkovou varnou desku.

korina*
hodnocení

dekuji mam remosku , jsem s ni moc spokojena a dvouplotynkovy varic taky, jedna se mi o el. troubu. tu malou s temi varici jsem taky videla , ale ta trubicka je moc mala a co se tyka mista nic bych tim nevyresila ale dekuji

hodnocení

0x

Treba mall.cz/... , ale videl jsem podobnou v TESCu a mozna v LIDLu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]