Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Potřeboval bych poradit. Četl jsem tu hodně o zápachu, ale moc se v tom nevyznám. Máme problém v rodiném domě. Celý dům je po rekonstrukci a v patře nám v závislosti na počasí smrdí odpad. Zjistil jsem, že nemáme žádné odvětrání ani žádný ventil a to bude asi problém. Nad kanalizaci se nedostanu, to bych musel rozbourat koupelnu. Jednu větev máme do koupelny kde je wc (zazděné), vana a umyvadlo. K odpadům se dostanu pod umyvadlem a pod vanou. Na další stoupačce mám kuchyň kde mám myčku a dřez. K odpadu se dostanu jak u myčky tak u dřezu. V přízemí jsou koupelna z wc, kuchyně, koupelna s pračkou a wc. V přízemí máme stoupačku co jde nahoru odkrytou cca 2 metry a na ní máme vývod 50mm, který je zaslepen.
Dotaz je takový co stím. Nad střechu se nedostanu. Děkuji za pomoc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.