Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou barvu na plech. futra v bytě

Od: miramira® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, neznáte nějakou dobrou barvu na plech. futra v bytě (taková ta šroubovaná), nejlépe jež by připodobnila dřevo (tmavší) a hlavně dobře se s ní pracovalo. Samozřejmě jsem schopen se na to zeptat v obchodě, ale někdy prodejce prodává to, co zrovna prodat potřebuje. Dík. M.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

3x

Já mám dobrou zkušenost s Eternalem. Základní je na kov i dřevo, dobře se sním pracuje, cenově dostupný. Pak je i Eternal jen na kov např. barvy-eternal.cz/...

hodnocení

0x

Kamarád natíral futra, barvu koupil v OBI a pak natíral futra i v mé rodině a koupili barvu ještě levnější v Hornbachu. Všude tam jsou prodavači, kteří umějí poradit a na které je spoleh. Vlastní zkušenost. *jasne*

21.10.12 10:24
hodnocení

OK, dik.

jabraka*
hodnocení

0x

Na futra v bytě klidně použij Balakryl Anticor V-2026.Vodou ředitelný akrylátový nátěr.Povrch umýt acetonem,pokud je některé místo rezavé,stačí osmirkovat.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]