Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Od jaké značky vybrat spotřebiče

Od: mlml odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,

zařizujeme si novou kuchyň a nevíme od jaké značky máme vybrat spotřebiče? Jedná se o vestavěné spotřebiče.

Každá značka má své klady a zápory a nevíme si rady.

Děkujeme za rady a tipy.

S pozdravem Miloš.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Podle všeho je úplně jedno, co koupíte...

technet.idnes.cz/...

hodnocení

1x

určitě bych kombinoval více známých značek. Proč volit jednoho výrobce,když jich je mnoho. Troubu jakoukoli, myčku kvalitní, microvnku průměrnou a tak podobně. Na lednici by se nemělo nic pokazit. Hlavně bych neudělal to,jak můj známý, jež si koupil českou zn. trouby za 35.000, což je podle mě úplně přemrštěná cena za spotřebič na úrovni remosky za 2500 protože Vám napeče opravdu stejně. Obvykle kvalita stravování a přípravy pokrmů o spotřebičích není. Já jsem malinko zaujatý zejména proti předraženým sotřebičům, jež stojí 3x více než spotřebiče v průměru, ale také proti neskutečně levným z Turecka, myslím, že zn. začíná na B. Mira.

hodnocení

0x

Co člověk, to názor. Samozřejmě, každý považuje svůj názor za nejsprávnější. Já mám doma všechno od Electroluxu a maximální spokojenost.

drejdl*
hodnocení

0x

Neni to lehke. Taky jsme dlouho premitali, samozrejme treba Miele by bylo super, ale cena je strasliva, nakonec jsme zvolili stredni tridu, vsechno krome digestore mame Siemens a jsme VELMI spokojeni za prijatelnou cenu.

elektrolux, bosch, siemens.. myslim že ani s jednou značkou neudělate chybu

olaf71*

Siemens se mi nezdá zrovna přijatelná cena. Je to dražší verze Bosch.

hodnocení

0x

mě se zkazila lednička elektrolux a měl jsem tu opraváře a ptal jsem se ho co by si koupil on za ledničku tak mi řekl značku kterou jsem v životě neslyšel vestfrost

hodnocení

0x

Ideální rada neexistuje...

Měl jsem odbobí kdy jsem vše vybíral pouze od Whirpoolu až do doby,kdy jsem si koupil v teto značce pračku a po 3 lelech bylo po ní.

Od té doby kupuji spotřebiče pouze dle spotřeby energie,funkcich ktere využiju a samozřejmně i ceny,značka mě nezajímá.

Dnes mam jakykoliv spotřebič v domácnosti a různe značky.;)

andrea1*
hodnocení

0x

Já, po svých zkušenostech, bych zn. Bosh nekoupila. Bývalá kvalita již není, akorát zůstalo jméno.

hodnocení

0x

Mě poradili nejlevnější verze od Miele. I tak to není zrovna levné, ale už ta cena není astronomická a spokojenost maximální.

lluuccii*
hodnocení

0x

Dobrý den,

my máme novou kuchyň s vestavnými spotřebiči přesně rok. Vše, vč digestoře máme od firmy Amica. Jelikož denně vařím, tak opravdu vše hodně využívám. Myčka jede i 3x denně. Jsem maximálně spokojená s funkčností, ovládáním prostě vším.

solenza*
hodnocení

0x

My máme doma všehochuť, nevybíráme striktně podle značky, spíše podle parametrů a ceny. Ale v doma máme nejvíce spotřebičů od Whirlpoolu a to mikrovlnku, pračku, a mrazák. Všechny spotřebiče ale máme volně stojící.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]