Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zařizujeme si novou kuchyň a nevíme od jaké značky máme vybrat spotřebiče? Jedná se o vestavěné spotřebiče.
Každá značka má své klady a zápory a nevíme si rady.
Děkujeme za rady a tipy.
S pozdravem Miloš.
určitě bych kombinoval více známých značek. Proč volit jednoho výrobce,když jich je mnoho. Troubu jakoukoli, myčku kvalitní, microvnku průměrnou a tak podobně. Na lednici by se nemělo nic pokazit. Hlavně bych neudělal to,jak můj známý, jež si koupil českou zn. trouby za 35.000, což je podle mě úplně přemrštěná cena za spotřebič na úrovni remosky za 2500 protože Vám napeče opravdu stejně. Obvykle kvalita stravování a přípravy pokrmů o spotřebičích není. Já jsem malinko zaujatý zejména proti předraženým sotřebičům, jež stojí 3x více než spotřebiče v průměru, ale také proti neskutečně levným z Turecka, myslím, že zn. začíná na B. Mira.
Ideální rada neexistuje...
Měl jsem odbobí kdy jsem vše vybíral pouze od Whirpoolu až do doby,kdy jsem si koupil v teto značce pračku a po 3 lelech bylo po ní.
Od té doby kupuji spotřebiče pouze dle spotřeby energie,funkcich ktere využiju a samozřejmně i ceny,značka mě nezajímá.
Dnes mam jakykoliv spotřebič v domácnosti a různe značky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.