Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dávám dost silný polystyren (EPS) a tudíž potřebuji i hodně dlouhé talířové hmoždinky. Bohužel jsem v této délce sehnal jen ty s kovovým trnem.
Všude na internetu straší s tepelnými mosty a s následným "vlhkým" prokreslováním hmoždinek na fasádě. Jak lze tomu zabránit?
Myslel jsem, že hmoždinky zapouštět nebudu, ale prý je to snad jediné řešení. Co vy na to?
Také nemůžu sehnat jinou frézku na polyš než s průměrem 70 mm, hmoždinky mám 60 mm. Můžu to použít, nebude 10 mm rozdíl vadit? Potřebuji polystyrenové zátky koupené zvlášť nebo se dá použít vyříznutý polystyren?
Děkuji.
rido,
udělejte zkoušku na tah, pak uvidíte, zdali máte řešit problém s hmoždinkami
Viděl jste již opadaný polyš z baráčku?
pokud přidíte 10% pěny, tak není obava ze sání větru!
jak vysoko lepíte?
doplněno 19.10.12 14:24:rido, pokud je to tak jak píšete v doplnění, nedával bych hmoždinky...
udělejte vzorek, pokus...a uvidíte, že je to zbytečné..
Výška cca 4 metry.
Docela se obávám toho, že to nebude nalepeno na zeď, ale na již stávající polyš (ten sice drží, ale nedůvařoval bych 100%, bývalý majitel dělal všechno stylem provizorně a to je dobrý :-/)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.