Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapojit dvojzásuvku

Od: kubinec® odpovědí: 10 změna:

jak mám zapojit tyto zásuvky:

a u té druhé fotky zásuvky(duo) vede shora "šťáva" a doleva má "štáva" pokračovat do další zásuvky (jednoduché)

P.S. prostě jak je mám u té první fotky propojit? *nevi*

doplněno 16.12.08 18:06:

jsou to zásuvky typu ABB

Jak zapojit dvojzásuvku

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

1x

Jak vidím,Kubo,na druhém snímku jsi si s tím docela poradil.Ale zdá se mi,že dost šetříš.My necháváme z krabic kloukat aspoň 30 cm kabelu.Líp se s tím pracuje,když je rezerva.Když máš přívod do jedné zásuvky,lze připojení druhé realizovat i kouskem přidaných drátů do druhé krabice.

JABR

troja*

... a vědět co je fáze, nulák a zem (má tam 3 dráty) a kam se co zapojuje ...

hodnocení

...no asi to nechám na elektrikáři!

hodnocení

fáze by měla být modrá nebo hnědá?

hnědá! a vleva když se díváte na zásuvku

troja*

... jen aby to tak bylo v předchozí krabici ... a hlavně aby měl kolík nahoře ...

doplněno 19.12.08 07:22:

... bez základních znalostí a zkoušečky na to nesahej!

hodnocení

0x

normálně to propojíte dráty.

hodnocení

ale jo, ale dyť ty konce drátu strčím do svorek na "stojcích" jedné zásuvky a co ta druhá zásuvja tam dostanu jak drátky?

otvorem mezi krabičky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]